• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİŞİM uyuşmuyor

yakamoz1408

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
96
4
286
36
İstanbul
Merhaba iyi günler
23 yasındayım ve yaklasık 10 sene once dıs doktoruna gıttıgımde 1 dısımı cektıler dıgerıne ıse dolgu yapıcakalrdı fakat dılım buyuk oldugundan dolayı normal dolgu yapamayacakalrını ve gümüş dolgu yapıcakalrını söylemıslerdı. dolgu ıcın bana randevu verdıler ama ben dişim 2 tane igne vurulmama ragmen uyusmadıgından kokrtugumdan gıtmedım.
Ögrenmek istediğim su

1. si dişim neden uyusmuyor olabılır 10 sene once uyusmuyordu yanı suanda uyusuyor olabılırmı bu korkuyla dıs doktoruna gıdemıyorum.
2. si ise gümüş dolgunun dıger doldudan farkı nedır.

yardımcı olursanız sevınırım
şimdiden tesekkurler.

10 sene sonra hiç mi gitmedin ? Bi git derim yine uyuşmazsa tedavisi neyse öğrenmiş olursun.
Gümüş dolgu normal dolgudan daha iyi bende yaptırdım 7 sene önce. Hala yaptırdıgım gibi düşmüyor birşey yerken ve ağrı yapmıyor.
Geçmş olsn.

Dişinin uyuşmaması gibi bir durum söz konusu değil doktorun uyuşturacak sinir kökünü bulamamıştır benimde başıma daha 2 ay önce 20 lik dişimi çektiriken geldi 3 iğnede sinir kökünü buldu uyuştu ama ondan 1 sene önceki 20lik dişimi çekerken 1. iğnede uyuşturmuştu.
Gümüş dolguya gelince bendede var baya dayanıklı 10 seneyi geçti halen yerinde ama diğer beyaz dolgular bir kaç senede düştüler
geçenlerde haberde izledim o gümüş dolgular beyinde timör yapıyormuş çıkartılması gerekiyormuş bende çıkarttırmayı düşünüyorum sanada önermem canım şimdiden çok geçmiş olsun

Back