- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 63
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayni seyi gecenn yil yasadim ve cekti malesef implant yaptiricam korkuyorum. simdi ki doktorum da dolgu ve kanal tedavisinde disi zaten inceltiyoruz cok da birsey beklememk lazim dedi. yaptirmicam artik dolgu kanalArkadaşlar merhaba benim daha önce kanal tedavisi olmuş çiğneme dişlerimden biri ortasından kırıldı. Artık dişin yarısı yok yarısı duruyor. Dişin yarısı diş eti seviyesinden kırıldı yarısı duruyor. Bu dişe ne yaparlar sizce ? Birde ağrıuor sanki biraz
ne yapılacağı kırıkla ve dişin durumuyla çok alakalı.
kanal tedavili dişim kırıldı, dolgu yapıldı, uzun süre kullandım. şimdi tamamen kırıldı, kaplama yaptırıyorum.
diş mikrop kapmadan bir an önce diş hekimine gitmeniz önemli.
Dolguyla tamamliyorlar ya da curuk koke kadat gittiyse cekiolar.Arkadaşlar merhaba benim daha önce kanal tedavisi olmuş çiğneme dişlerimden biri ortasından kırıldı. Artık dişin yarısı yok yarısı duruyor. Dişin yarısı diş eti seviyesinden kırıldı yarısı duruyor. Bu dişe ne yaparlar sizce ? Birde ağrıuor sanki biraz
Dolguyla tamamliyorlar ya da curuk koke kadat gittiyse cekiolar.
Suan fena dis agrisi cekiom ayni sekil kirildi kanal ve kirilan disim curumus ayin 11ine kadar bu disle idare etmem lazim agri kesici olmasa delirirdim herhalde
Kanal olan enfeksiyon apse yapmis yanindaki de köke kadar curumus 2 disimde gitti yaninasıl yani kanal tedavisi olmuş diş daha köküne çürür müymüş ?
Kanal olan enfeksiyon apse yapmis yanindaki de köke kadar curumus 2 disimde gitti yani
olsun hepsi birden tedavi olacak, o açıdan düşünün.Gittim. Diş etim apse yapmış dişim değil. Ağrım vardı . şimdi antibiyotik kullanıyorum . 3 gün sonra gidicem diş etini temizleme yapacaklar sonrasında kaplama olacakmış Üstten de bir dişim ağrımaya başladı geldi mi üst üste geliuor meret
kırıldıktan bir süre sonra ağrı oldu ve diş eti şişti. sizinkiyle aynı ağrılar yani.sizin de kırılınca ağrı oldu mu peki ? Benim bayağı ağrım var ama diş etim şişmiş orada diş etin apse yapmış dedi doktor. Antibiyotik verdi 3 gün kullanıp temizletmeye gidicem sonra kaplamayı yapacaklar
kanal tedavili diş de çürümeye devam ediyor maalesefnasıl yani kanal tedavisi olmuş diş daha köküne çürür müymüş ?
olsun hepsi birden tedavi olacak, o açıdan düşünün.
kırıldıktan bir süre sonra ağrı oldu ve diş eti şişti. sizinkiyle aynı ağrılar yani.
işyerinde yoğun dönemlerimdi, doktora gitmeyi erteledim, erteledikçe kötü oldu. keşke daha erken gitseydim, daha erken tedavi olsaydım.
kanal tedavili diş de çürümeye devam ediyor maalesef
canınızı sıkmayın, ilke de çürüyecek değil. ana çürüyeceği varsa be dolgu ne başka tedavi işe yaramıyor. kalsiyum depolarım dolsun diye beslenmeme dikkat ediyorum. bence işe yaradı.ay çok kötü oldum ya kanal tedavisi de çözüm değil yani.Zaten dişlerime o kadar iyi bakıyorum gene de çürüyor.
canınızı sıkmayın, ilke de çürüyecek değil. ana çürüyeceği varsa be dolgu ne başka tedavi işe yaramıyor. kalsiyum depolarım dolsun diye beslenmeme dikkat ediyorum. bence işe yaradı.
her gün süt ürünleri tüketmeye özen gösteriyorum.ne yiyorsunuz acaba bunun için ?
her gün süt ürünleri tüketmeye özen gösteriyorum.
peynir de süt ürünü. güzel bir kalsiyum kaynağı.aslında bende her gün peynir falan yerim ama süt de içeyim bakalım belki işe yarar