Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa nasıl yapıyorsun tuzlu suyu merak ettimİlk kez duydum. Ben tuzlu su yapıyorum. Gerci yüksek dişil enerjim var da yine de olsun
Aaa nasıl yapıyorsun tuzlu suyu merak ettim
Kızlar göbek deliğine Gül yağı kullanan var mı dişil enerjiyi arttiriyormus
Suyun hafızası vardır diyorlar ama tuz sabunu ile bir kere yüzümü yıkadım cildim yandı benim. Bi de bir gece vücudumda tuzla kalsam, sabaha kadar sümüklü böcek gibi eririm herhaldeNasıl yapıldığına gelirsek; banyodan sonra haftada 1 defa 1 litre suya 2 kaşık tuz karışımını sağ taraftan başlayarak tüm vücuda dökmek gerekiyor. 1 gece sabaha kadar durulanmadan bu şekilde kalınırsa vücuda sağdan sola pozitif enerji yüklendiği söyleniyor.
Biraz inanç işi açıkçası suya birşeyler söyleyince su içine hapsediyor herkes bilir deneyi bile yapıldı olumlu şeyler söylemek çok önemli. İnsanda sudan yaratıldı zaten su ve toprak. Tuzun da cilde iyi geldiğini düşünüyorum ben. Parlatıyor yumuşatıyor o vücut peelinglerinde de var zaten.
Yani bu uygulamayı seviyoruz biz arkadaşim da yapıyor.
Doğal tuz daha iyi ama deniz tuzu vs.
Suyun hafızası vardır diyorlar ama tuz sabunu ile bir kere yüzümü yıkadım cildim yandı benim. Bi de bir gece vücudumda tuzla kalsam, sabaha kadar sümüklü böcek gibi eririm herhalde
Sadece göbek deliği değil, bütün deliklere bir damla. Göze sürmeyin. Yatırım tavsiyesi değildir.
Onun kullanımı da tam tersi deliklere sokmamak gerekiyorBen tuzlu suyumla mutluyum
Onun kullanımı da tam tersi deliklere sokmamak gerekiyor
Duydum ama bence madde ile enerji yükselmez. Gül yağı al ve sür. Bu kadar kolay değil.
Bana da. Sorarsan dişil enerji nasıl yükselir? İçten gelmeli bence.Sallamışlar gibi geliyor bana da.
Bana da. Sorarsan dişil enerji nasıl yükselir? İçten gelmeli bence.
Mesela Marliyn Monroe. Baştan sona dişi. Dişilik fışkırıyor.Dogustan da geliyor.
Mesela Marliyn Monroe. Baştan sona dişi. Dişilik fışkırıyor.
Dogru diyorsun da bacım. Bu hayatta bu ülkede çalışma hayatında bir de bir başına ayakta duran bir kadınsan zor oluyor o işler. kova koca heriflerin arasında hakkımı yedirmeyeyim diye bazen kavga dövüş gidiyorum valla.Marliyn çomçok severim. Görünüş işte çok onemli maskulen olmamakla başlanabilinir işe. Erkek enerjisinden çıkmak gerekir Marliyn ruh olarak ince , nazik , kadını ve erkeği çok iyi ayıran yapısı vardı. Çekingen yapısının arkasın da cilveli ve sevilme beklentili kadın da vardı bunlar dişil enerji yansımaları zaten.
Çekingen değildi derseniz iç dünyasını yazdığı notlar da gördüm çok kırılgan ve ruhsal çöküntülere de sahip bir kadındı aynı zaman da gerçi travmatik bir hayat ayrı bir konu o.
Teşekkür ederim cınım. Evet evet çok haklısın günümüz de kadından çok şey bekleniyor aynı zaman da eril enerji bekleniyor hatta kendimiz bile zorunlu hissediyoruz. Çünkü hayata atıldı kadınlar güçlü durmak zorundalar eski çağ da kadınlar daha dişildi çünkü tamamen kendini izole eden ailesi ile ilgilenen varlıklardı şimdi hayata atılıp çalışıyorlar ister istemez sert mizaçlılar. İkiye bölündü enerjileri dişil ve eril olarak. Bazen eril dişilin önüne geçiyor buda kendini kötü hissettiriyor çoğu kez yapısına ters olduğu için yalnız hissedebiliyor.Dogru diyorsun da bacım. Bu hayatta bu ülkede çalışma hayatında bir de bir başına ayakta duran bir kadınsan zor oluyor o işler. kova koca heriflerin arasında hakkımı yedirmeyeyim diye bazen kavga dövüş gidiyorum valla.
Sen bu konularda farkındalığı yüksek biri gibisin. Ne güzel