GencJeo Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2010 458 3 36 31 Mart 2011 Konu Sahibi GencJeo #1 YouTube - Hottest Warrior Workout uyarmadı demeyin izlerken bu hatun gerçek mi ?yok canım kaç yılda bu hale gelmiştir ki? gibi sorular sormayın kendinize hareketleri hiç profesyonelce gelmiyo insana ve 2 dk da hareketleri tamamlamadan pes ediyo nasıl bu hale geldi bende şaştım.. yanlız bi kaç kere izledim denedim feci bacak kası yaptım istemeden üst tarafta şimdi inceltmeye çalışıyorum... aman siz kalkışmayın
YouTube - Hottest Warrior Workout uyarmadı demeyin izlerken bu hatun gerçek mi ?yok canım kaç yılda bu hale gelmiştir ki? gibi sorular sormayın kendinize hareketleri hiç profesyonelce gelmiyo insana ve 2 dk da hareketleri tamamlamadan pes ediyo nasıl bu hale geldi bende şaştım.. yanlız bi kaç kere izledim denedim feci bacak kası yaptım istemeden üst tarafta şimdi inceltmeye çalışıyorum... aman siz kalkışmayın
yabaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2008 60 1 42 1 Haziran 2011 Konu Sahibi GencJeo #2 ama süper ya ne güzel yapmıs fiziği gerçekten işe yaradımı yaptınmı
Roxelana21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2011 28 0 6 Haziran 2011 Konu Sahibi GencJeo #3 yabaz .!.: ama süper ya ne güzel yapmıs fiziği gerçekten işe yaradımı yaptınmı Genişletmek için tıkla... ya güzel de fazla kaslı,kadınlarda fazla kas güzel olmuyor bence
yabaz .!.: ama süper ya ne güzel yapmıs fiziği gerçekten işe yaradımı yaptınmı Genişletmek için tıkla... ya güzel de fazla kaslı,kadınlarda fazla kas güzel olmuyor bence
bnnu Mammamiaaa Kayıtlı Üye 20 Kasım 2010 4.954 9.646 22 Haziran 2011 Konu Sahibi GencJeo #4 bence de ya bi bayana kaslı vücudu hiç yakıştıramam özellikle de kollar ne öyle yaaa
B bammbamm Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2010 20 21 26 Haziran 2011 Konu Sahibi GencJeo #5 o ne yahu tam terminatör, bayanın yapmaya zorlandığını ben yapmaya kalksam kalp krizi geçiririm heralde
o ne yahu tam terminatör, bayanın yapmaya zorlandığını ben yapmaya kalksam kalp krizi geçiririm heralde
seda.sndr Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2009 109 0 27 Haziran 2011 Konu Sahibi GencJeo #6 Zorlanmasının sebebi vücudundaki kasların çalışmaya alışmış olması yani sürekli kasılması akabinde yanması. Kısa zamanlarda yapmasının sebebi ise vücudunu açık tutmaya çalışması belirli bir tempoya alıştırmış olmasıdır .
Zorlanmasının sebebi vücudundaki kasların çalışmaya alışmış olması yani sürekli kasılması akabinde yanması. Kısa zamanlarda yapmasının sebebi ise vücudunu açık tutmaya çalışması belirli bir tempoya alıştırmış olmasıdır .
brunettee Guru Kayıtlı Üye 18 Ocak 2009 2.360 467 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi GencJeo #7 Bu vücut yaşlanmaz :))) Taş gibi hatun gerçekten :))) Yani evet bu kadar kas fazla ama çok fit duruyor kadın.
Bu vücut yaşlanmaz :))) Taş gibi hatun gerçekten :))) Yani evet bu kadar kas fazla ama çok fit duruyor kadın.
mvkrnlk Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2010 545 5 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi GencJeo #8 hiç estetik durmuyo ya.. bi bayanda hoş bulmuyorum. tmm fit olsun ama bu kadarda değil... bi erkeğinde hoşlanacağını zannetmiyorum..
hiç estetik durmuyo ya.. bi bayanda hoş bulmuyorum. tmm fit olsun ama bu kadarda değil... bi erkeğinde hoşlanacağını zannetmiyorum..
lagrima Nirvana Kayıtlı Üye 11 Ocak 2009 6.164 98 39 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi GencJeo #9 göbek erimesi için olanı yok mu