Dişi Köpekler Regl Olurmu?????

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
38
Kızlar kafama takılan bişey var??
Bugun bir terieer sahibi olacagım..Eşim köpüşümü almaya gitti ve bir kaç arkadaşımdan dişilerin regl oldugunu duydum böyle bir şey varmı gerçekten...

Su anda çok şarşırdım...Eşimi zar zor ikna ettim ve şimdi bunu duyunca napar bilmiyorum
Peki ne kadar süreyle oluyorlar biliyormusunuz

6-8 ayda bir regl oluyorlar ve insanınki gibi yoğun olmuyor
Ama 1 haftadan fazla sürüyor
6-7 aylık olduktan sonra başlıyor
Bebek bezinin kuyruğa denk gelen kısmını kesip ped olarak kullanmanız gerekir
Onlara özel ped de oluyor ama arkadaşım böyle yapıyordu

Son düzenleme:
o şaşkınlığı bende yaşamıştım canım :) bizim kızımızda şimdi 8 aylık..halleri bir garip,durgun..vet.hastalanıcak dedi..bekliyoruz.
ama senin köeğinde küçük ırk oldugu için bebek beziyle çözebilirsin temizlik olayını.problem yapma bence.zaten o eve geldiği andan itibaren öyle bir yakınlaşacaksınız ki canınızdan can olacak zamanla..o yüzden bunu sorun etmezsiniz bence o duyguyu yaşayınca :)

Anladım...
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim...
Y apıcagım tek şey köpüşüm hastalanana kadar eşime sölememk :)

evt olurlar canım.bildigim kadarıyla yogun olmuyor onlarınkı..komsumun ve bı arkadaşımın köpegınde görmüstüm.ladyevıl arkadasın dedıgı gıbı;arkadasım ona özel ped almıstı,komsumda bebek bezıne kuyruk oyugu açmıstı.. Ama çok sık degil kı perıyotları,esını ıkna edebılırsın ..

Gerçekteb çok şarşırdım :) sadece bir kaç hayvann regli oldugunu zannediyordum köpek aklımın ucundan bile geçmedi :)
O kadar çok seviyorum ki köpşleri hıç bişeyin bnm için sorun olucagını zannetmiyorum tek sorun eşim :)

Anladım...
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim...
Y apıcagım tek şey köpüşüm hastalanana kadar eşime sölememk :)

Rica ederim
Ama bence söylemelisiniz regl döneminde köpeği istemezse hayvan için sorun olur
En iyisi hayvan size alışmadan her şeyin konuşulması
Arkadaşım terrier'i için bebek bezi kullanıyordu sıkıntı olmuyor zaten o dönemlerinde hayvanlar da tıpkı insanlar gibi durgun oluyor
Oturduğu yerden kalkmazdı hayvancık ağrısı oluyordu

Son düzenleme:

canım komsumun köpegi de yatmıs,öyle masum duruyordu kı.. Komsuda o zaman öyle demıstı.."regl olunca,böyle durgun halsız.."dıyordu.pek havlamıyordu bıle.. El kadar canlı, o bıle çekiyor demekkı bu döngünün çilesıni..

ahhcanım... şu anda bir gorsen halini..normal de ırkından dolayı hiperaktif bizim kızımız..sadece uyurken sabit durabiliyor,enerjisi o kadar yüksekki.. ama sabahtan beri dışarı bile zorla çıkarttım..şimdide balkona halının üstüne yatmış güneşe öylee bakıyor bana..ki normalde banyoya bile peşimden,ayrılmaz yanımdan. kıyamıyorum onu böyle gördükçe

oda alışınca umrunda olmaz..benim ki de duyunca ''offff birde onlamı uğraşcaz,nasıl olcak dıye soylenmıstı'' şimdi aşıklar birbirlerine..dişi köpekler erkek sahiplerine başka bağlı oluyorlar :) köpüşün gelince bir resmini eklermisin? minikken ne tatlı oluyor onlar yaa :)

oy kıyamam onalra ben ...
Benm köpşm daha 3 aylıık.
Eşimi zor ikna ettim ama köpüsümü o almaya gitti .Heveslendırdım onuda sanırım.
Eşimin biraz köpeğe alışmasını beklemeliyim..
Regl oluyor diye götürücek hali yok ..
Oğlum da sabırsılıkla bekliyor .
2 kişiye tek kalıyor eşim pes etmek zorunda kalıcak :))

Tabikide eklerim sevee seve bi gelsee çok sabırsızlanıyoruzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…