Disi kedilerinize baktırmayın bizim nazlıcanın +16 resimleri

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
bakarmısınız bizim nazlıcanımızın haline ne seksi :roflol::roflol:
img0145ce4.jpg

img0144nc3.jpg

img0143vl6.jpg

img0142ve4.jpg

img0143gx6.jpg

ne seker sey oyle :icecream:
kanaması mı var canım yaaaaaa cok seker cok cok

ne seker sey oyle :icecream:
kanaması mı var canım yaaaaaa cok seker cok cok

tesekkürler canım gercekten cok tatlıdır son oyunu tabaklardan kiraz calmak bu arada adı nazlıcan ama kendisi erkek gorüneni soylemeyim anlamıssındırŞeniz

:nazar: maşallah.
çok tatlı,çok yakışıklı.

ama ayıp değil mi o poz.
göster oğlum ablalara p... yi der gibi :eek:

Pc den çekip ,onu sevesim geldi.Çok tatlı ,çok güzel bayıldım doğrusu.Cinsi nedir?Azcık İran kedisine benzettim,ama yüzü tam anlamı ile benzemiyor.fisfisfis

0000668jh6.jpg

Senin yakışıklı oğlun varsa, buda benim güzel kızıııııııımmmmmmmmm

yalandım temizlendim simdi uyku vakti babamın aldıgı yuvaya bayılıyorum insanın evi gibisi yok
s5000431uz9.jpg

s5000434is0.jpg

nazlıcan çook tatlı bi kediymiş
yumuşacıktır o şimdi

A-aaa ben bu ayıpçı fotoları görmemişimmmmm :lepi:

Maşallah ona : nazar:

Yuvasında uyumasına da bayıldım.. Ne güzel benimsemiş öyle.. Kediler rüya görür mü ki?

A-aaa ben bu ayıpçı fotoları görmemişimmmmm :lepi:

Maşallah ona : nazar:

Yuvasında uyumasına da bayıldım.. Ne güzel benimsemiş öyle.. Kediler rüya görür mü ki?

sanırım görüyorlar püsküütcüğüm çünkü uyurken yüzü şekilden şekile giriyor bazen horladığıda oluyor bu çinçilalar persian cinsiyle karıştırılıp elde edildikleri için solunum problemleri oluyor

maşallah yerim ben onun erotik bölgesinide seksiliğinide :roflol::roflol: canım kısırlaştırmışsın kısırlığına uygun mmama kullanıyorsun değilmiii ??? normal mamalar kısır kedi için çok tehlikelii sonra çok üzülürsün Allah korusun

Barçman yerim ben o nazlıcanı ne kadar güzel öyle ahhhhhhh eşim istemiyor artık evde hayvan beslememi yasakladı bana

benim kız senin oğluşuna baktı. sonra ona poz verdi. bakalım nasıl bulacak senin oğlan.

lk5ty3.jpg
w800.png
[/IMG]

user61458pic32084123367cz8.jpg
w600.png
[/IMG]

Barçmanımın oğlu nsıl bulur bilmem ama ben bir kahkaha patlattım:roflol:eek: ne güzel yayılşmış öyle yerimseniben

Barçmanın yeni foto istiyoruz:Saruboceq:

X