Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi dişi erken çıkan var mı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Benim kızım 4 aylıkken diş çıkarmıştı. Pek sıkıntısı olmamıştı. Ama erken çıkan diş maalesef sağlam olmuyor. Çabuk çürüyor. Kızım şimdi 6 yaşında ağzında 3 tane dolgu var( Benim de, eşimin de dişleri erken çıkmış çok sağlam değil. Ben düzenli olarak fırçaladığım halde bazen içten çürüyor dişlerim

canım, bende aynısını düşünüyordum. bu dr.ları anlamak mümkün değil.
benim oğlum bu hafta 6,5 aylık oluyor. bir dişi 2 dün önce patladı. elleyince azıcık hissediliyor. belirtileri başlayınca dr. aradım. sadece paranox fitil kullan sakın diş jeli sürme diyor. günde 4 sefere kadar fitil koyulabilirmiş. bende ne yapacağımı şaşırdım. ateşi filan olmadı. sadece 4 gündür ishali var.El kadar bebeğe hergün fitil vermekte istemiyorum. bir fikriniz var mı? bu sıkıntılarında siz ne yaptınız?

canım msjı yeni gördüm uzun zamandır int girmiyordum malum tatil.dişler için hiçbirşey yapamıyoruz malesef bu arada benim oğlumun dişleri 8 oldu hız kesmeden devam 10 aylık oldu.2 hafta rahat ediyor iştahı açılıyor mutlu bir bebek sonra bi bakıyorsun hiç birşey yemiyor dişler patlayıp kendini biraz gösterene kadar huysuzluk devam ediyor.2 yaşına kadar böyle devam edicek herhalde ben alıştım artık(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…