merhaba şu annelerin dişlerden çektiği nedir yaaa.Biz bu kadar çekiyorsak yavrucaklar ne alemde kim bilir?.Benim kızımda 3.5 aylıkken ilk dişlerini çıkardı şu an 6 tam birde yarım dişi var diğerlerinin dedikleriyle tamamen aynı şikayetlerim en son altın yanındaki dişler bizi mahvetti kızım değişti resmen iştahsız oldu huysuz oldu uyumak bile istemiyo yavrum.Bence erken çıkan diş çocukların gelişimini engelliyor.Benim kızım şu an 10 buçuk aylık ve zayıf iştahsız bi bebek 3 buçuk aylıktan beri bir diş bitiyo diğeri başlıyo hem sıkıntılı yavrum
yani bu dişlerin sıkıntısı geçmeden diğerleri mi çıkmaya başlıyor. oğlumun alt dişleri gözükeli 2 hafta oldu. hala huzursuz. ne kedar süre sonra üst dişleri çıkar acabaSelam,
Benim kızım da ilk dişlerini 5.ayda çıkardı. Ve hiç hızını kesmeden çıkarmaya devam etti. Şu anda 15 aylık ve 16 tane dişi var. Başlarda ben de çok endişelendim, birkaç doktora sordum. Erken çıkan dişlerin sağlamlığı ne kadar olur diye. Ama sağlamlığın erken çıkmayla alakalı olmadığını söylediler. Bir de dişler çıkmaya başlayınca flor takviyesi yapmaya başladık. Haftada 2-3 kez veriyoruz. Umarım faydası oluyordur.
benim oğlumda 3 aylıkken çıkarmıştı hiç farkında olmadan gülerken bi baktım diş çıkmış çok şaşırmıştım.ne huysuzluk ne iştahsızlık.sonrakilerde sırayla geldi.sadece birdişte yarılırıp kendini gösterirken kucağımdan inmek istemedi.çok ağladı hangi dişti hatırlamıyorum.sadece bol tükürük salgılıyodu.şimdi son 3 dişi bekliyoruz iki ay oldu hala tükürük bol ama bişey yok.diş yarıp çıktıktan sonra sıkıntı olmuyo zaten.bende çabuk çürür diye endişe ettim ama dikkat etmeye bağlı,biberon elinde gezmezse şekerli gıdalar tüketmezse sorun olmaz.oğlumun arkadaşının geç çıktı ama bizden önce çürüdü
peki bu diş başka ne belirtiler veriyor acaba?benim kızım 3 aylık.ben de 3 aylık çıkartmşm ilk dişlerimi..kızımın ağzı sürekli köpürcük halinde..kıyafetleri hep ıslanıyor ve de elini ağzıdan hiç çekmiyor sürekli kaşıyor..tutamadığından dişlik de veremiyorum..canı acıyor diye üzülüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?