- 13 Mayıs 2017
- 6
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi Dilberorhan
-
Fiyat iyi sanirimŞuan diş yaptırıyorum
Ön iki dişim yok zirkon köprü yapılacak 4 adet ön diş ve bir kanal tedavi toplam 3.350 tl ödeme yapacağım 3 ay sonrada bir implant yaptıracağım oda 2.750 tl
Alt taraftan da 7 köprü var ama onlar porselen olacak 3.000 tl de onlar tutar sanırım
Iste durum bu sen karar ver pahali mi değil mi diye
Ama sakın ihmal etme tedavini ihmal ettiğim için ön iki disimden oldum maalesef
Valla ben diş eti çekilmesi için ameliyat mı denir bilmiyorum ama
Damağımdan parça alıp ön alt dişimin etine dikmişlerdi, bundan 5 sene önce falan banada 2000 falan mal olmuştu.
Evet ameliyat deniliyor sizin islem farkli tesekkurler.Valla ben diş eti çekilmesi için ameliyat mı denir bilmiyorum ama
Damağımdan parça alıp ön alt dişimin etine dikmişlerdi, bundan 5 sene önce falan banada 2000 falan mal olmuştu.
Komple agizimi yaptiriyor bu fiyata ve hangil ilde semtte yaptiriyor acaba?Kemik tozu vs olmadan sadece dış eti ameliyatı 1500 tl yaptırıyor bir tanıdığım
Yani dikiş attırıyor o dış eti ameliyatı dediğim o. Küçük bir il büyük illerden değil :) buyuksehirde yasamiyorsaniz özelden yazarım yine isterseniz hangi il hangi doktor vs diyeKomple agizimi yaptiriyor bu fiyata ve hangil ilde semtte yaptiriyor acaba?
Istanbulda yasiyorum gittigim dr bagdat cad. baska bir drun yonlendirmesi ile gittimYani dikiş attırıyor o dış eti ameliyatı dediğim o. Küçük bir il büyük illerden değil :) buyuksehirde yasamiyorsaniz özelden yazarım yine isterseniz hangi il hangi doktor vs diye
Himm bizimki küçük şehir :) oraya göre normal olabilir :)Istanbulda yasiyorum gittigim dr bagdat cad. baska bir drun yonlendirmesi ile gittim
Valla ben diş eti çekilmesi için ameliyat mı denir bilmiyorum ama
Merhaba benimde ön iki dişimde aşırı çekilme var. Doktorum damaktan doku alıp önlere dikecez dedi. Siz memnun kaldınız mı?üzerinden 5 yıl geçmiş sanırım ama çekilme falan durdu mu ve sallanıyor mu artıkValla ben diş eti çekilmesi için ameliyat mı denir bilmiyorum ama
Valla dişçiler çok pahalandı. İnanılmaz pahalı. Dolarla enflasyonla derken uçtu da uçtu. Bence iyi bile söylemişlerArkadaslar disetlerim iltihapli sallaniyor kaymalar ve kemik kayiplari var bgn bi dra gittim disetlerime komple diseti ameliyati ve kemik tozu yerlestirilmesi gerektigi soyledi ve 2 kerede dis tasi dis temizligi yapilmasi gerekiyor dedi.On ust dislerede lazerle tedaviyi uygun gordu.Ucret olarak 5000 tl dedi sizce fiyat nasil yaptiran arkadaslardan bilgi almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?