Çocuk Hastalıkları disdenmi acaba?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nefisem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
1.737
8
116
Adana
oglum 13 aylik normalde 2 hafda öncesine kadar geceleri cok rahat bi uyku uyurdu yanlizca sut icmek icin uyanir icer uymaya devam ederdi,ama su 2 hafdadir cok fena anlayamadim nedinini,gece uykusunda birden aglamaya basliyor ama sanki bir yeri cok agrircasina,bagira bagira ve dislerini sikip cok sinirli davraniyor,dislerine bakdim görunurde dis gözukmuyor,suan 4 disi var o disler cikma esnesinda böyle olmamisdi hafif atlatmisdi,sizin bebeklerinizdede bu sorun yasamismiydi neden olabilir acaba,egerki disse daha ne kadar surer bu aglayarak uyanmalar?

her bebeğim huzursuz diyene söylüyorum ama....
bende aynı şeyi yaşadım dişe yordum bir yerde okuduğum yazının üstüne oğluma idrar tahlili yaptıdığımda idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğini öğrendim bence idarar tahlilide yaptır için rahat olsun

yarin doktora göturucem söylerim yapsinlar tesekkerler,ama bu idrar yolu enfeksiyonu 2 hafdada gecmezmiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…