Selam kızlar,
Dişçi fobim var ama öyle böyle değil. Dişçiye gitsem artık diye düşünürken bile uykularım kaçıyor, kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Bu sebepten yaptırmam gereken bir sürü dişi yaptıramıyorum. Yemek bile yiyemez oldu bu dişlerim yüzünden.. İstanbul-Avrupa yakasında benim gibi dişçi fobisi olan birisinin tüm korkularını yenmesini sağlayabilecek kapasitede bir dişçi önereblir misiniz.?? Lütfen durumum acill
[/QUOTE
Selam kızlar,
Dişçi fobim var ama öyle böyle değil. Dişçiye gitsem artık diye düşünürken bile uykularım kaçıyor, kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Bu sebepten yaptırmam gereken bir sürü dişi yaptıramıyorum. Yemek bile yiyemez oldu bu dişlerim yüzünden.. İstanbul-Avrupa yakasında benim gibi dişçi fobisi olan birisinin tüm korkularını yenmesini sağlayabilecek kapasitede bir dişçi önereblir misiniz.?? Lütfen durumum acill
diş konusunda dünyanın en korkak insanlarından sayılırdım heralde. korkum yüzünden pisi pisine 3 dişimi kaybettim. koltuğa oturduğumda sakinleşmem 15 dkmı alıyordu. bikaç doktora gittim herkes farklı bir şey söylüyordu bir de anlatmıyorlar ne yapılacağını, sonra burda birinin tavsiyesiyle bir doktora gittim. öncelikle ne yapılacağını uzun uzun anlattı doktor ağızıyla değil anlayacağım şekilde. kanal tedavisi oldum hemde tek seferde bitti. diş iltihaplı değilse tek seferde bitirmenin daha iyi olduğunu anlattı. ne yaptığını hiç anlamadım inanın.sürekli ağzıma iğne yapıyor zannettim önce tedirginliğimi görünce dişimin kanalının içini yıkadığını fln anlattı. eşim şuan randevuma tek başıma gitmeme şaşırıyor. şarkılar eşliğinde diş yaptıyıyorum,doktorum da şarkı söylüyor her seferinde :) gittiğim yer Maltepe'de doktorun adı Songül Uçar Kaptanoğlu,eşim de Şale Sert'e yaptırdı.aynı saatte randevu alıp elele ve uyuşmuş dudaklarla çıktık :) ama artık bukadar ihmal etmeyeceğim ve düzenli göstermeye gideceğim.size de kesinlikle hiç bir tedavinizi ertlemeyin hem daha pahalıya patlıyor hem de boşuna dişinizi kaybediyorsunuz