• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişçi arıyorum

derinlavinya

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
7
0
6
34
İstanbul
Porselen yaptırmak istiyorum ama iyi güvenilir bi disci bulamıyorum Beylikdüzü civarında bildiginiz iyi bi dişçi var mı? ?

Son düzenleme:
Açıkçası porselenle ilgili çok bilgim yok isteğim yamuk dişlerimin düzelmesi hangisi iyiyse onu yaptiricam doktor bulabilirsem tabi senin disinle ilgili sorunun ne?

Yaklaşık 9-10 yaşındayken düştüm, dişlerimi merdivene çarptım, biraz kırık ve kangren olduğu için rengi koyuyo dönük. Açık mor ve kahvrengi karışımı gibi. Kanal tedevisi oldum doktor içine diş beyazlatıcı ilaç dökülcek dedi. 3yıl boyunca o ilaçı hiç bir yerde bulamadım. Kalıcı dolguyla kapattırdım dişimi. Lamine olurum dedim bende.

ben geçen hafta yaptırdım dişçimi tavsiye ederim altunizade selahattin kermen mükemmel oldu hatta fooğraf paylaşılıyorsa gösterbilirim de hiç korkulacak birşey yokmuş ...

Ben gittiğim doktoru size tavsiye edebilirim.Sarıyerortodonti'de tedavi gördüm.Büyük araştırmalar sonucunda Dr.Aydan Coşkun Ateş'i buldum.Tedavi seçenekleri ve yöntemlerini bir bir anlattı.Benim en çok ilgimi çeken kapaklı braket oldu.Tedavi süresini neredeyse yarı yarıya kısalttı.Hemde maliyeti de normal metal braket ile aynıydı.Çok hoşuma gitti hem tedavi süresi kısaldı hemde maliyet beni sıkmadı.Çok şeker bir doktordu.Konuşması insanı etkiliyor insan bu konuşmayla tedavi yaptırmasada inanın yaptırmak istiyor:)))Çok mantıklı bir şekilde sunumlarıyla birebir göstererek tedavi bilgisine ulaşıyorum.Aynı zamanda uygun ödeme şekilleriylede insanın bütçesini zorlamıyor.Böyle bir imkanı insan kaçkere bulabilir ki.Birde muayeneyi görseniz bayılırsınız:)) mor ve beyazın birleşimiyle ortaya çok güzel bir uyum sağlanmış.Ve sizi bilmem ama ben hijyene temizliğe çok önem veririm gittiğim bu klinik tertemiz.Eğer düşünürseniz yardımcı olabilirim mailime mesaj atabilirmisiniz :)))

kızlar selam,
benim doktorum estetik diş konusunda bir numara. Düğünümden önce yaptırdım, inanın resmen yüzümün şekli şemali değişti :) hem eli çok hafif, hemde inanılmaz sabırlı ve güleryüzlü. benim gibi dişçi fobisi olan birini bile yola getirdi. Kendisi optimadent diş klinğinde çalışıyor. adı selahattin kermen. telefonu web sitesinde mevcut yada isterseniz özelden yazabilirim. Hem temiz hem estetik hemde uygun fiyatlı bir yer arıyorsanız, dişçimi tek geçiyorum ;)

Back