dısarıya cıkıcam korkuyorum

siz kv daha uyanık davranın gecen sefer söylediklerinin hepsini sesli görüntülü kaydettim diyin bundan sonra ben izin verirsem çocugumu seversin siz beni sesiz sakin gördünüz ama bundan sonra eski gelininiz yok diyin niye korkuyorsunuz biraz onun gözünü korkutun Allah yardımcınız olsun..

cnm cok teşkkr ederm bni cesaretlendirdin şimdi daha iyi hissediyorum kendimi

hemde neler yasadımmm ALLAHIM KİMSEYE GÖSTERMESİN COK AGIR

Siz cocugunuzu almadan bı cıkın bakalım cevreyı gozlemlersınız.. Pesınızdeler mı gorursunuz.. Ona gore çıkarsınız en azından.. Allah kolaylık versın..

Çocuk anne bakımına muhtaç hiç bir şekilde alamazlar
Dışarı çıkma konusunda savcılığa bir dilekçe verin, tahdit ve rahatsız edildiğinizi belirterek şahısların adlarını tek tek yazarak şikayetçi olun, dilekçeniz sonrası hepsini karakola davet edip ihtar verecekler, bu korku onlara yeter, sizin ya da çocuğunuzun ayağına taş değse onlardan bilinir. Bu dönemde biraz cesur olmak zorundasınız, sinerseniz eziyetiniz ömür boyu bitmez, Allah yardımcınız olsun

ya cnm bu kadın polislere alısık 2 tane eltisi var ikisiylede karakolluk davaları sürüyor balkondan asagıya kaynar sular atıyor neler neler en sonunda tasınmak zorunda kaldılar..kadına bişi olmuyor polis cagrıcam deyince hahah cagır gelsin be polisten mi korkucam diyor okdr alısıkki ne yapıcam artık sasırdım

Sizin durumunuz mahalle kavgası gibi değil, ciddi yaptırımlar doğurabilecek bir davranış, vereceğiniz dilekçe davanıza da yardımcı olur, şu anda etkisiz gibi gelsede size yasal önleminizi almanız önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…