- 14 Temmuz 2011
- 2.892
- 9.970
- 39
-
- Konu Sahibi pembepante
cnm cok teşkkr ederm bni cesaretlendirdin şimdi daha iyi hissediyorum kendimikonun kapanmis, burdan cevap vereyim.. hic kavgaya girmeden sogukkanli sekilde kadina haddini bilmesini, korkmadigini ve cocugun uzerinde hicbi hak talep edemeyecegini ve kendisini sikayet ettigini soyleyip kapiyi goster.. sana kes sesini mi dicek bi dehala korkuyosun ya pes! acarsin kapiyi gule gule dersin..
ay gerckten farkında bile değilim o telaşla yazarkenkisaltma uygun degilmis, tesekkurler hassasiyetiniz icin.. konu dine baglaninca uyari alabiliriz, sevgiler : )
yok bnm bebeğim değilgaliba degil, baska bi uyenin de avatarinda gormustum sanki bu bebegi..
hiç alamaz dimi zaten alkol kullanıyordiğer konunuz kapanmmış devam konu olduğu için. buradan yazayım. babası alamaz korkmayın. siz daha üste çıkın. allah yardımcınız olsun.
hemde neler yasadımmm ALLAHIM KİMSEYE GÖSTERMESİN COK AGIRKonu sahibi hakli ! Allah bilir o hodukler size ne yasatti ! eminim korkuyorsunuzdur ! ama guclu olun onlarin karsisinda hic bisey yapamazlar ! onlarmi dogurmus cocugu yahu ne bicim insanlar var ! o cocugu senden kimse alamaz bosuna ugrasirlar pislikler ..
AMİNNNNNAllah var gâm yok.. inşaAllah en yakin zamanda kurtulursunuz bu insanlardan ve rahat bi nefes alirsiniz..
kucucuk bebegi annesinden ayirmazlar, merak etme.. Allah'in izniyle genelde mahkemeler kadindan yana oluyor.. iyi bi avukat bul, haklarindan vazgecme, nafakani tazminati talep et.. su korkuyu at ustunden artik..hiç alamaz dimi zaten alkol kullanıyor
böyle korkarak yasamkatan sıkıldımSiz cocugunuzu almadan bı cıkın bakalım cevreyı gozlemlersınız.. Pesınızdeler mı gorursunuz.. Ona gore çıkarsınız en azından.. Allah kolaylık versın..
Alamaz tabiki bebeği anneye verme taraftarı bütün mahkemeler. Korkmayın.hiç alamaz dimi zaten alkol kullanıyor
böyle korkarak yasamkatan sıkıldım
ya cnm bu kadın polislere alısık 2 tane eltisi var ikisiylede karakolluk davaları sürüyor balkondan asagıya kaynar sular atıyor neler neler en sonunda tasınmak zorunda kaldılar..kadına bişi olmuyor polis cagrıcam deyince hahah cagır gelsin be polisten mi korkucam diyor okdr alısıkki ne yapıcam artık sasırdımÇocuk anne bakımına muhtaç hiç bir şekilde alamazlar
Dışarı çıkma konusunda savcılığa bir dilekçe verin, tahdit ve rahatsız edildiğinizi belirterek şahısların adlarını tek tek yazarak şikayetçi olun, dilekçeniz sonrası hepsini karakola davet edip ihtar verecekler, bu korku onlara yeter, sizin ya da çocuğunuzun ayağına taş değse onlardan bilinir. Bu dönemde biraz cesur olmak zorundasınız, sinerseniz eziyetiniz ömür boyu bitmez, Allah yardımcınız olsun
amin cnmmm aminnnnAlamaz tabiki bebeği anneye verme taraftarı bütün mahkemeler. Korkmayın.
ya cnm bu kadın polislere alısık 2 tane eltisi var ikisiylede karakolluk davaları sürüyor balkondan asagıya kaynar sular atıyor neler neler en sonunda tasınmak zorunda kaldılar..kadına bişi olmuyor polis cagrıcam deyince hahah cagır gelsin be polisten mi korkucam diyor okdr alısıkki ne yapıcam artık sasırdım