Dışarıdan saf, yumuşak başlı görünmek?

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
766
692
Yakın arkadaşlarım delisin ama çok akıllısın derler deli dolu eğlenceli biriyim çünkü. Ama bazen iş yeri gibi, yeni girdiğim ortamlar gibi, ya da çekingenliği bir türlü atamadığım yerlerde dışarıdan pasif, saf, yumuşak başlı görünüyorum ve bunu aşamıyorum. Aşmak i.in önerilerinize ihtiyacım var. Antidepresan yardımcı olur mu sizce bu konu da, yoksa kendi yöntemlerimle halledebilir miyim?

Bu gayet normal. Herkes ilk girdigi ortamda yada ilk kez gördüğü insanlar arasinda gozlemci kalmayı tercih eder.

Beni de dışardan görenler saf, yumuşak başlı saniyorlar oysa cadının biriyimdir.
Yeni işime başladığım zaman da 'bir şey dersek ağlar' diye konuşmuş iki kişi hakkimda, sonradan arkadaş olunca söylediler. Oysa bin kişi bin şey söylesin kolay kolay sallayıp da canımı üzemem 'sanki ben onlara bayildim' der,geçerim
Bence biak insanlar ne düşünürse düşünsün. Zaten kısa süre sonra seni artık taniyacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…