- 14 Şubat 2025
- 87
- 63
- 3
- 18
Ben mezun bi öğrenciyim ve dershanede çalışıyorum. Psikoloğa falan da gidiyorum aynı zamanda. Dışarıdan çok sert bi görüntüye sahibim ama insanlarla konuşunca öyle olmadığım anlaşılıyor. Güven duyduğum insanlara karşı sıcakkanlıyım. Bizim evde kavgadan tartışmadan geçilmez kendimi bildim bileli öyle. Psikoloğum bu sert duruşun kendimi koruma mekanizması olduğunu söyledi. Bu durumdan kurtulamıyorum ama. İstemsiz gelişiyor. Kaşlarımı istemsiz çatıyorum. Aynı zamanda sosyal anksiyetem de var. İnsanlar bana çok yanaşmıyor. Mesela arkadaşımla dershanede bi çocuğun sorusunu beraber çözdük. Ondan sonraki günlerde çocuk onun peşinden gitti işte sorularımı çözer misin falan diye ama bana merhaba bile demedi. Buna mı taktın diyeceksiniz ama taktım istemsiz. Çocuğa karşı bir şey hissetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama dışarıdan canavar gibi mi gözüküyorum da benimle değil de arkadaşımla konuşuyor? Genel olarak yaşıtlarıma göre daha olgun düşüncelerim ve bi duruşum var ama bilmiyorum. Bu beni biraz kötü hissettirdi.