Dışarı çıkmak istedim annem izin vermedi ve şimdi de sevgilimin annesiyle konuşacak .

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.667
498
Merhaba kızlar ..
2 sene 2 ay 18 gündür bi ilişkim var ..
Ailem baştan beri istemedi onunla olmamı ama biz çok sevdik onca zorluk yaşadık ama yine de birlikteyiz .
Herneyse bugün sevgilimle görüşmek için dışarı çıkmak istedim arkadaşımla görüşeceğim dedim olur mu dedim anneme . Annem ise hayır ben izin vermyorum dedi . Ben de ona sinirlendim ve izin almıyorum senden dedi hazırlanmaya başladım . Sonra neden hazırlanıyorsun izin vermedimki hiç bi yere gidemezsin dedi. gittim odama çıkarttım üstümü ağlamaklı 30 dkika oturudm odamda ondan snra yanına gittim ve benimle bi daha konuşma anne dedim . Konuşmayalm bundan sonra dedim . Olay sevgilme geldi .
Sürekli ondan bahsedip durdular kötü değil normal hayatın genel şeylerini konuştular ben de hak verdim başka biriyle evlensem gene aynıları olacak dedim yine evimde yemek yapacağım dedim kaynanama saygısızlık yine yapmamam lazım dedim . Evi çekip çevirecek olan yine benim dedim . Bayram da sabahın köründe yine kalkacağım o zaman dedim . Herşey yine aynı olacak dedim .
Olay onun annesi benim anneme iyi sözler söylemmeiş önceden telefonda konuştuğunda buraya geldi konu . Annem onun annesi çekip alırım kızını gibisinden konuştu bana dedi . Ağladım onun yüzünden ben dedi . Ben de yanlış şeyler söylemiş kötü olmuş dedim . Ablam da onun annesiyle annem bi daha düzügn bi şekilde konuşsalar olay hallolur bence dedi . bende sevgilime anlattım o da kararsız kaldı . Onun annesi benim anneme çekip alırım dedimi onu bile tam bilmiyorum ama bi insan durduk yere ağlamaz elbet üzecek bi konuşma var ortada her iki tarafı da . O yüzden acaba ilk anensini ben arasam sonra bi konuşsak sonra da telefonu anneme versem onlar bi konuşsalar mı diyoruz ..
2 saattir evde çığlık çığlığayız gerçekten zehir oldu günüm artık .. Sizce ?

Merhaba kızlar ..
Ailem baştan beri istemedi onunla olmamı ama biz çok sevdik onca zorluk yaşadık ama yine de birlikteyiz .
Herneyse bugün sevgilimle görüşmek için dışarı çıkmak istedim arkadaşımla görüşeceğim dedim olur mu dedim anneme . Annem ise hayır ben izin vermyorum dedi . Ben de ona sinirlendim ve izin almıyorum senden dedi hazırlanmaya başladım . Sonra neden hazırlanıyorsun izin vermedimki hiç bi yere gidemezsin dedi. gittim odama çıkarttım üstümü ağlamaklı 30 dkika oturudm odamda ondan snra yanına gittim ve benimle bi daha konuşma anne dedim . Konuşmayalm bundan sonra dedim . Olay sevgilme geldi .
Sürekli ondan bahsedip durdular kötü değil normal hayatın genel şeylerini konuştular ben de hak verdim başka biriyle evlensem gene aynıları olacak dedim yine evimde yemek yapacağım dedim kaynanama saygısızlık yine yapmamam lazım dedim . Evi çekip çevirecek olan yine benim dedim . Bayram da sabahın köründe yine kalkacağım o zaman dedim . Herşey yine aynı olacak dedim .
Olay onun annesi benim anneme iyi sözler söylemmeiş önceden telefonda konuştuğunda buraya geldi konu . Annem onun annesi çekip alırım kızını gibisinden konuştu bana dedi . Ağladım onun yüzünden ben dedi . Ben de yanlış şeyler söylemiş kötü olmuş dedim . Ablam da onun annesiyle annem bi daha düzügn bi şekilde konuşsalar olay hallolur bence dedi . bende sevgilime anlattım o da kararsız kaldı . Onun annesi benim anneme çekip alırım dedimi onu bile tam bilmiyorum ama bi insan durduk yere ağlamaz elbet üzecek bi konuşma var ortada her iki tarafı da . O yüzden acaba ilk anensini ben arasam sonra bi konuşsak sonra da telefonu anneme versem onlar bi konuşsalar mı diyoruz ..
2 saattir evde çığlık çığlığayız gerçekten zehir oldu günüm artık .. Sizce ? Sevgilim de benim annem öyle birşey yapmadı senin annen annemle konuşmadan önceden istemiyordu zaten bahane uyduruyo konuşturmam kimseyi diyo .

Simdi canim erkek arkadasin yanlis bir insan olsaydi bu iliski 2 sene surmezdi. Kisa surede biterdi. Devam ettiginize gore ikinizde birbirinizi seviyorsunuz. Annenin boyle bir tavir sergilemesi yanlis. Hani desem ki cocugu taniyor guvenilmez biri seni uzmesinden korkuyor bu iliskiyi istemiyor oyle birsey de yok sirf cocugun annesiyle arasi bozuk diye faturayi size kesiyor. Bence erkek arkadasinla konus bu anneleri baristirin. Sizde rahat edersiniz onlarin arasi iyi olunca olay tatliya baglanir rahat rahat gorusursunuz.

Simdi canim erkek arkadasin yanlis bir insan olsaydi bu iliski 2 sene surmezdi. Kisa surede biterdi. Devam ettiginize gore ikinizde birbirinizi seviyorsunuz. Annenin boyle bir tavir sergilemesi yanlis. Hani desem ki cocugu taniyor guvenilmez biri seni uzmesinden korkuyor bu iliskiyi istemiyor oyle birsey de yok sirf cocugun annesiyle arasi bozuk diye faturayi size kesiyor. Bence erkek arkadasinla konus bu anneleri baristirin. Sizde rahat edersiniz onlarin arasi iyi olunca olay tatliya baglanir rahat rahat gorusursunuz.

Benim annemle senin anneni konuşturmam senin annen annemle konuşmadan önce de bizi istemiyordu telefonunu bile elinden aldı günlerce görüşmedi hatırlamıyor musun diyor erkek arkadaşım da ..
Annem sevgilimle yüz yüze bi kere görüştü bana o seni aldattı diye iftiralar atmış . Falan filan baya bi olay anlayacağın ..
Yani bu iş yaş ben hiç sanmıyorum onların konuşup anlaşacağını . Sevgilim zaten çok sinirli ters bişey olsa bianda parlıyo ve ortalığı kırıp geçiriyor ..

Merhaba kızlar ..
Bayramınız mübarek olsun öncelikle ..
2 saattir evde çığlık çığlığayız gerçekten zehir oldu günüm artık .. Sizce ? Sevgilim de benim annem öyle birşey yapmadı senin annen annemle konuşmadan önceden istemiyordu zaten bahane uyduruyo konuşturmam kimseyi diyo . Aslında kararısz konuşsalar mı acaba da diyor bazen .
Ben onu çok fazla seviyorum .. Çok değer veriyorum .. Hep çok istedim çok hayal ettim . Ama 2 senedir işkence çekerek bir arada olabiliyoruz . Hep bi zorluk hep bi engel oldu . Hiç vazgeçmedik ama yine aynı şeyler yine yine yine ..
Ailem hiç bi zaman istemiyor .. Artık o da ailemi istemiyor .. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ..

Anneniz uyduruyor ha...:ssz: Annenize yalancı diyen bir adama nasıl değer veriyorsunuz anlamıyorum cidden.:ssz: Hala anlamıyor musunuz,bu ilişki size zarardan başka bir şey vermiyor.

Annene uyduruyor diyor ama sen olay hakkinda bilgi sahibi değilsin annesi cidden oyle demiste olablir peki bu durumda sen onun annesine annen uyduruyor de bakalim tepkisini gör ki anla...
Ayrica ne olursa olsun onlar bizim buyugumuz demeliydi ne demek aileni istemiyor? Evlenince yasayacklarinin farknda misn? Benim sozlumu de ailem istemiyor ama o evlenelm oğulları gibi sevdiricem kendmi der ben yne de suphe ediyorum sen nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun canim anlamadim.. doğru karari verirsin umarim ayrica annesi gerçekten oyle dediyse bu aileden kaç derim ben

Annene uyduruyor diyor ama sen olay hakkinda bilgi sahibi değilsin annesi cidden oyle demiste olablir peki bu durumda sen onun annesine annen uyduruyor de bakalim tepkisini gör ki anla...
Ayrica ne olursa olsun onlar bizim buyugumuz demeliydi ne demek aileni istemiyor? Evlenince yasayacklarinin farknda misn? Benim sozlumu de ailem istemiyor ama o evlenelm oğulları gibi sevdiricem kendmi der ben yne de suphe ediyorum sen nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun canim anlamadim.. doğru karari verirsin umarim ayrica annesi gerçekten oyle dediyse bu aileden kaç derim ben

O hiç bi zaman anneme birşey demediiği halde annem ona piç dedi . Bunu da biliyo . Önceden o da derdi sevdircem kendimi beni çok sevecekler derdi ama artık o da böyle birşey olmayacağını biliyo . Annem hep ona hakaretler etti ölsün diye hergün dua ediyorum dedi bana . Ben de salak gibi bunları ona anlatınca olayı anlatırken lafın arasında ağzımdan kaçınca böyle oldu . Ayrıca ben uyduruyo dedi demedimki bahane uyduruyo dedi dedim . O da yanlış anlaşılmş sanrm şimdi düzelttim . annen bahane buluyo zaten beni istemiyo demek istemişti orda . Tabi sölediklerini savunmuyorum ben kimsenin kimseye saygsızlık etmeye hakkı yok .

Son düzenleyen: Moderatör:
[/COLOR]9125]Anneniz uyduruyor ha...:ssz: Annenize yalancı diyen bir adama nasıl değer veriyorsunuz anlamıyorum cidden.:ssz: Hala anlamıyor musunuz,bu ilişki size zarardan başka bir şey vermiyor.

Telefonla konuşma konusunda kimin ne dediği belli değil o konuda kimseyi savunamam . Savunacak olsam da annemi savurunum . Ama yalancı dediği için kızsam bile annem gerçekten çok yalan söylüyo bu konu da . O yüzden birşey demiyorum . Bana bile çok yalan söyledi iftira attı . Ona gidip seni aldatıyo demiş . Bana da birsürü yalan söyledi . Bunu annemin yüzüne vurdum yalan söylediğini kendisi de kabul etti . Çok sinrliydim o yüzden söyledim falan dedi .

Ayaz
Kusura bakma ama
Olmayacak duaya amin denmez

Hep suçu ailene atmaya çalışıyosunuz ama 'zayıflamazsan seninle evlenmem' diyen bi adamdı bu
Sen hala annem bunu dedi şunu dedi diyosun
Önce seviyorum dediğin adama bak, senin var oluşunda zerre payı olmayan adama herşey mübahta annen bişey söyleyince mi kabahat ?
Kadın senin iyiliğin için uğraşıyor, umarım çok geç olmadan bunu sende anlarsın

Adam 4/4lük de annen durduk yere mi kusur buluyo?

Annenin hoşuna gitmeyen şey ne bu kadar diretiyo bunu bi'düşün.

Ayrıca annenin her dediğini sevgiline sen mi anlatıyosun yoksa annen direk ona mı diyo p*ç vs diye?

Anneniz uyduruyor ha...:ssz: Annenize yalancı diyen bir adama nasıl değer veriyorsunuz anlamıyorum cidden.:ssz: Hala anlamıyor musunuz,bu ilişki size zarardan başka bir şey vermiyor.

E annenize yalanci diyen bir adama nasil deger veriyorsunuz demissiniz de annesi gercekten yalanci? Konu sahibesi; lutfen kusuruma bakma acikca yazmak istemezdim. Ama kendin yazmissin o seni aldatiyor diye anlatti falan diye...

Anladm canm annende hatali o zaman ama yanlisinin farkindasin keske bu kadar yansitmasaydin nisanlina..yine de keske daha olumlu bakabilseydi annen dusmanin olmadigina gore kendince seni düşündüğü icin yapiyordur keske evlenince sevdircehni dusunseydi hala ki annende endisesi gider o zaman sevebilirdi sanki asla sevemez diye yaklasilmasi yanlis bence.
Bu sekilde nasil mutluluk gelir bilemem iyi düşün derim sana sadece...

bence orta yolu bulmalisin benimde 3 yillik bir iliskim var sevgilimin ailesi beni cok seviyor benim ailemde sevgilimi seviyor ama babam biraz ilimsiz gibi daha genciz asilmicak seyler degil bunlar. ancak istersen bir sure annene sevgilinle aranizda olanlari bahsetme sevgilinlede ailenle olanlari bahsetme. Sevgilin cok uzulmustur annenin o laflarini ogrenince orta yolu bulmak sana kalmis canim ama iliskine suanlik aileleri karistirmadan devam ettir basaricaniza inaniyorum :-)

bayramın üçüncü günü ve ben hala dışarı çıkamadım bugün buluşalım dün olmadı dedik annemi aradım o maşallah iyi geziyo evde bi ben varım tek başıma . Otur evde hiç bi yere gidemezsin dedi yine . Çok mutsuzum gerçekten . Günlerdir görüşemedik .. Moralim çok bozuk ..:43::43:

Asla istemedigim kiz cocugu tipisin, akli okumakta gelecegini kurmakta degil erkeklerde olan. Allah ailene sabir versin :50:

Kac yasindasin canm? Okuycak yastaysan evlenmeni bende onermem ama bunlari bilmeden akli erkeklerde agir olmus sen bakma bu sitede kimseyi hedef almadan diyorum yanlış anlasilma olmasin ama kocasiyla sorun yasayip ailesinin kiymetini anlayan cok kisi var bu sebeble annene kiyamiyorlar kiymetini bil diyorlar en cok anne baba evinde rahatsindir diyorlar çünkü evlenmek basli basina büyük sorumluluk bir de anne babanin ihtimamini kocandan gormeyince kötü oluyor erkeklere diyoruz evlenince anneci babaci oluyorlar diye ama sanki bizde de var :) neyse tabi onlarin yeri cokkk ayri seni cok iyi anliyorm benmm yasm yirmibes calisiyorm amabenm annem de gorusmeme izn vermez inan arkdslarmla bile cikamiyrum cnku onunla ciktm saniyor sana sabretmeni oneririm ben oype yapuyrm olsun o benm annem diyorum beni doğurdu aci cekti o kendince beni koruyor diyorum sende dusunup dusu up soguma annenden uzaklasma seni sevdginden yapıyor

bayramın üçüncü günü ve ben hala dışarı çıkamadım bugün buluşalım dün olmadı dedik annemi aradım o maşallah iyi geziyo evde bi ben varım tek başıma . Otur evde hiç bi yere gidemezsin dedi yine . Çok mutsuzum gerçekten . Günlerdir görüşemedik .. Moralim çok bozuk ..:43::43:

Yorumları okumadın galiba :3:

Canım öncelikle üzülme her anne gibi annende senin mutlu olmanı ister sonuçta :34: Sen olaylara duygusal yaklaştığın için belkide gerçekleri göremiyor olabilirsin... Evet aşk sevgi iki kişilik ama yarın evlendiğinizde aileleriniz de bu sevgiye ortak olucak ki bu senin anlattıklarınla çok zor gözüküyor :19: Annene bellik bir yanlış yapılmış ve sen biraz sevgilinden biraz fazla mücadele etmişsin ailenle ve ilişkindeki çabayla... Bu durumda ailenle çarpışmak yerine sevgilinin elini taşın altına koyup senin ailen için seni kazanmak adına anneni ikna etmesini sağla... Yani artık biraz çek kendini ve evinde konuşulan her konuyu onunla alakalı olan sevgiline anlatmaki daha fazla yüz göz olmayın... Bu saatten sonra kendini çekmen lazım tatlım :ssz:

Back
X