Dışardan zaman denemeleri

seliiss

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
81
0
16
Hatay
Abone tarihini biliyormusunuz.Herkes dershane başladıktan 2 ay sonra diyor tam tarih istiyorum yardım

Evet ya tam tarihini bilen varsa yardımcı olsun lütfen? bende almayı düşünüyorum bu yıl. yine gazete verecektir umarım.

Ben dershanede yapılan denemerden bahsediyorum.Dershaneye kaydolmadan dışardan abone olup katılabiliyoruz.

bende gazeteden almayı düşünüyordum. gazeteyle beraber 5 tldiydi en son. hangi dershaneden oluyosun fem mi ? aynı ücret mi ? kayseride fem dersanesi sanırım yok ama serhat anafen maltepe falan var oralardada oluyor mu ?

zaman denemelerini femde olmak istiyorsanız abone olmanız şart. aboneliği femde yaptırmanız daha iyi olur bazen sorun çıkarıyolar elinizde kanıt olur yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bir yılı 216tlydi. denemeleri evde olmak istiyorsanız abone olmak zorunda değilsiniz ama denemeleri her gazete satan yer vermiyor bazı bayiilerde bulunuyor abone olursanız ve deneme istediğinizi belirtirseniz evinize gelir cevap anahtarı da bi hafta sonra gazetede yayınlanır. bana sorarsanız en iyi dersanede olmak sonuç belgesi çıkarıyolar herhafta durumunu takip edebiliyosun türkiye sıralamasında. çok faydalı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…