dışa dönük basenler-iç basenler...lütfeennnn

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
uzun zamandır diyet ve spor yapıyorum.oldukça kilo verdım.boyum 172 kılomsa 58 kg, her tarafım toplu idi eskiden ama şu an tek sorunum basen.. genişçe tarif etmek gerekirse.. popo değil onun altı,yani bacakların en üstü,aynı yerin iç tarafı ve aynı bölgenin dış tarafı.. yani bildiğiniz basen..pilates de yapıyorum,yürüyüş de..cok faydasını gördüm ama o bölge hala sorunlu.. internetten cok hareket arastırdım uyguladım.. sadece az sonuç aldım..
bildiğiniz etkili,değişik yöntemler neler..
5kg daha vermek istiyorum,başarabilirsem.. gene de oralar kalırsa çıldırcam artık..

fazla spor yapmaktan kas yapmis olabilirsin cunku bende ayniyim eskiden belden ust taraf asagiya gore genisti simdi basenlerim belimden genis:bbo: kilo vericem diye deli gibi hergun spor yaptim kostum sonuc bu
ha kilo verdimmi evet biraz verdim ama daha cok kas yaptimmafoldumben

fazla spor yapmaktan kas yapmis olabilirsin cunku bende ayniyim eskiden belden ust taraf asagiya gore genisti simdi basenlerim belimden genis:bbo: kilo vericem diye deli gibi hergun spor yaptim kostum sonuc bu
ha kilo verdimmi evet biraz verdim ama daha cok kas yaptimmafoldumben

yok canım aslında genel olarak kas yaptım evet ama sıkılaşma tipi kas oldum.. öyle erkeksi kalınlık verecek bır kas değil.. zaten basenımdekı doku yumusak hala.. oturunca falan yayılıyor yanı.. baska hiçbir bölgem öyle yumusak değil.spor her yere yaramış ama oraya yaramamıs sankı

Margheritam hayırlı olsun konu açmışsın a.s.
Canım nivea bady dinamik sabahlar cd sinde çok güzel bacak ve kalça egzersizleri var hemde iç ve dış bacak çalıştırabiliyosun kalçada aynı şekilde
ben haftada 3 gün onu yapıyorum haftanın en az 4 günüde yürüyüş ve koşu yapıyorum baya toplandım benimde boyum ve kilom aynı seninle
aynen 4-5 kilo daha vermem lazım ama benim fazlalık üst bacak içi ve dışında az kaldı bakalım
birde lahana yağının sıkılaştırıcı etkisini duydum onuda deniycem kısa zamanda :1hug:​

Son düzenleme:
Margheritam hayırlı olsun konu açmışsın a.s.
Canım nivea bady dinamik sabahlar cd sinde çok güzel bacak ve kalça egzersizleri var hemde iç ve dış bacak çalıştırabiliyosun kalçada aynı şekilde
ben haftada 3 gün onu yapıyorum haftanın en az 4 günüde yürüyüş ve koşu yapıyorum baya toplandım benimde boyum ve kilom aynı seninle
aynen 4-5 kilo daha vermem lazım ama benim fazlalık üst bacak içi ve dışında az kaldı bakalım
birde lahana yağının sıkılaştırıcı etkisini duydum onuda deniycem kısa zamanda :1hug:​

tesekkür ederim canım.. bır onu indirmemiştim bir türlü indireyım bakalım ..bir de nivea bodyı deneyelim..

ahh ahh yarama bastın margherita, ben onlara kelebek kanatları ismini taktım, ne kadar zayıflarsam zayıflayayım gitmiyor :umursamaz: bende bıraktım kendi haline :umursamaz: belim 36 beden popom 40 ve 42 olarak devam edebiliyor, 38 beden pantolon alıyım diyorum geçmiyor bizim kanatlardan 40 beden pantolon alıyorum bu seferde belimde bir boşluk oluyor..abuk subuk bi tipim anlayacağın. formülünü bulursanız kızlar banada söyleyin.

benimde kelebek kanatlarım varmafoldumben pilatese gittim titreşim aletleri denedim bi türlü ben inat ettim onlarda inat etti giden param oldu, çare bulursanız banada lütfen bazen kızıyorum gidip yağ aldırma mı yapsam diye ama ondada eskisi gibi oluyo diyolar offf ne bu bayanların çektiği yaaa:enbuyukkk:

kelebek kantları demek allah iyiliğinizi versin :roflol: :roflol:
ama ben kurtuluyorum sayılır kanatlardan sevinsem mi üzülsemmi
şimdi anlayamadım kaydirigubbakcemile3​

şimdi kızlar alt üst arasında 2-3 beden oynayacak kadar fark olanlar bence, spor, o bölgeye yönelik egzersiz ve diyet etkilı olur. en azından aradakı fark bir bedene falan ıner.. ben 36 bedene oluyorum gibi..ya da 36-38 bedenım diyelım.markadan markaya oynuyor.. ama kıyafetsız basenım var.. kot ya da baska seyler örtüyor ama.. aynada kıyafetsız bakınca rahatsız oluyorum. cok büyük gibi gelıyor..

ayyyyyyy bendeee de kanat var kaydirigubbakcemile3
leslie nin videosuna basladım spor yapıyorum ama faydası olurmu bilemicem
derin83 ün dediği gibi bel 36 pantolon bulamıyorum basen 40
40 alınca beli bol 38 olunca kanatlara takılıyor kafayı yemek üzereyim
çaresini bulan varsa herkese yardımcı olsun mübarek ayda kaydirigubbakcemile2

kızlar callanetics egzersizlerinin etkili olduğunu okudum şuan cd ye çekiyorum bu akşam olmasada yarın başlıycam 21 günlük programmış video 86 yılından ama çok kişi şuan aynı video yu uyguluyor spor görsel paylaşım bölümündeki arkadaşlarımız yorumlarını yazmışlar bilginize...

şimdi kızlar alt üst arasında 2-3 beden oynayacak kadar fark olanlar bence, spor, o bölgeye yönelik egzersiz ve diyet etkilı olur. en azından aradakı fark bir bedene falan ıner.. ben 36 bedene oluyorum gibi..ya da 36-38 bedenım diyelım.markadan markaya oynuyor.. ama kıyafetsız basenım var.. kot ya da baska seyler örtüyor ama.. aynada kıyafetsız bakınca rahatsız oluyorum. cok büyük gibi gelıyor..

:roflol: ben üstten bakıca başka bir insan alttan bakınca başka bir insan gibi duruyorum :roflol: spora gitiim 1 yıl toparlamıştı biraz ama kanat aynı kanat orda bir çıkıntı var hep şimdi vaktimde yok gidemiyorum spora kanatlar açıldı yinnee :roflol:

:roflol: ben üstten bakıca başka bir insan alttan bakınca başka bir insan gibi duruyorum :roflol: spora gitiim 1 yıl toparlamıştı biraz ama kanat aynı kanat orda bir çıkıntı var hep şimdi vaktimde yok gidemiyorum spora kanatlar açıldı yinnee :roflol:

canım illa spor ve diyet... yoksa baska caresi yok.. ama basen cok zor gidiyor.. en fazla 5 kg daha verebılırım. fazlası saglıksız olur benım ıcın. onu da verdikten sonra basenler duruyorsa , kendımı böyle kabul tcem sanırım.

Evet ya bi ara hiçbişey bulamıyodum üst ayrı alt ayrı
annemde hep bu kızın alt tarafı başkasının derdi :roflol:
ama şimdi tamam artık iyisin diyo alkisalkisalkis
umarım kapanır senin kanatlar :1hug:​

Son düzenleme:
antolon alınca basenlerden dar belden bol gelmesi nasıl bişeydir acaba off keşke benimde böyle olsaa,benim de belden olmuyor sinir oluyorum,,kızlar ben spora gidiyorum ama korkum da basenlerimin daha da daralması ki daralıyor da sanki :sinifsinif:

antolon alınca basenlerden dar belden bol gelmesi nasıl bişeydir acaba off keşke benimde böyle olsaa,benim de belden olmuyor sinir oluyorum,,kızlar ben spora gidiyorum ama korkum da basenlerimin daha da daralması ki daralıyor da sanki :sinifsinif:

desene benim yukarısını senın aşağısına taksak maken gibi bişi cıkıcak ortaya.. kaydirigubbakcemile3

X