? Varmıdır şuan benim gibi olanmerhaba hanımlar
Kızım 8 aylık yaklaşık 1 aydır uyumuyor gece uykuları hep haram oldu sürekli kalkıyor ki uyuyam huzurlu bi bebekti. İki gün önce bi buçuk gün süren bi ateşi oldu oda 37.5 geçmedi. Beslenmeside bi iyi bi kötü. Buara gündüzde hiç durmuyor sürekli huysuz sürekli kucak istiyor kucağa alsak itiyor yere istiyor yani bir sıkıntısı var. Diş olabilirmi daha hiç çıkartmadı nasıl anlıcam diştenmdir diye? Elledim damaklarına ama çokta elletmediği için net bişey anlayamadım
En son kan değerlerinde bi sıkıntı yoktu şimdi 8 aylık kontrolunde baktırıcam tekrar. Gündüz çok düzenliydi sabah 10 gibi uyur 11 gibi kalkar öğleden sonra 1.30 gibi uyur yaklaşık 4e doğru uyanırdı akşamüstüde bi şekerleme yapıp 9.30 gibi gece uykusuna yatardı ama böyle bir düzen bir ay önceydi şuan ne yaparsak düzeltemiyprum ne zaman uyuduğunu uyandığını bile takip edemiyorum genel olarak aşırı huysuz bugün 2 de uyuttum 45 fdk sonra kalktı mesela aslında uyurdu öğlen uykusu 2 2 buçuk saatKan değerleri nasıl? Demir , d vitamini kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz? Günde kaç uyku yapıyor? Saatleri neler ve ne kadar sürüyor bu uykular? Uyuma ve uyanma saatler?
Vallahi bilmiyorum gece gündüz hiç durmuypr yarın bi dr götürücem hiç huzurlu anı yok çocuğunKan değerlerine mutlaka baktırın. Bir de takviye olarak kullandığınız d vitaminini gündüz tok karnına verin bazen uykusuzluk yapabiliyor geç saatte alınırsa. Onun dışında sizde düzen kaymasından dolayo uyku saatleri çarpıklaşmış sanırım. Şöyle 1,5 hafta zorlasasa. Güne erken başlatsanız 7-8 gibi yavaş yavaş düzene oturur. Gün içerisinde dışarı çıkarmaya çalışın iyi gelir. Banyo ve ardından masaj da onu iyi hissettirir. Dişsel belirtiler ve mı bilmiyorum ama belkide atak haftasında olabilirsiniz
Ben bakıyorum ama elime gelmedi diş ya da benmi anlayamadım bilmiyorum araştırdım biraz 4-8 günde patlatabilirmiş ateş huysuzluktan sonra. İnşallah iyi olucak yavrucum ben de kıyamıyorum hiç biliyorumki sıkıntısı var olmasa böyle huysuzda olmazdı çünkü çok haraketli ama sakin bir yapısıda var. Sizin mesela belirtiler olduğunda ertesi gün hemen patlamışmıydı diş?Diş ve 8.ay atağı birleşmiş yüksek ihtimal. Benimki de 10 aylık oldu aynı problemleri yaşadım ve halâ da devam ediyor. 8.ayında 2 dişi 1 hafta arayla patlattı. Ateş vs olmadı. 9.ayında üst iki dişi yine 1 hafta arayla ikiside çıktı ve bu 1 gece de oldu. O gecesinde ateşi 39.9du ve sabahı zor ettik. Sabah üst damağına dokunduğumda( bu arada rutin her sabah ağız kontrolü yaparım) dişi patlamıştı. Gün içinde 1 uykusunu 2 saati geçmesin ve uyku aralıklarını iyi kontrol edin ayına uygun gitsin. Biz 9.ay itibariyle 2 uykuya geçtik cidden daha rahat oldu. Evet gece uyanmaları devam ediyor meme hasreti+dişten dolayıyapacak bişey yok öyle rahatlıyor o damakları yırtılıyor nasıl ağrı çekiyor diyerekten kıyamıyorum ve her meme istediğinde veriyorum. Huysuzlukları elbet olucak ne istediklerini bilmiyolar gerçekten. Ama arkadaşın dediği gibi günlük 1 saat dışarda takılsın. Banyo sayısını gün aşırı yapın gerçekten çok iyi geliyor.
Aynı durumu ben de yaşıyorum. Dişleri cıkıyor sanırım. Sürekli bir şeyle damagını kaşıyor. Huysuzlanıyor. Ben anne sütü sağıp dondurma gibi yapıp buzluğa koyuyorum. Sonra veriyorum ona rahatlıyor bi.? Varmıdır şuan benim gibi olan
Gelmedi diş bizim ya atak dönemindeydik herhaldeAynı şeyi yaşıyorum hem de ikisi birden. Dua ediyordum aynı anda gelmesin diye ama büyük ihtimal aynı anda gelecekler. Stres yapıyorum ama onlara çok üzülüyorum belli canları nasıl yanıyor. umarım hemen geçer bu sürec bizde de gece uykusu sıfır gunduz iyi uyuyorlar ama ben o sırada yemekti temizlikti derken maalesef dinlenemiyorum
Bizim diş geliyor sanırım kabarmış birşey soracağım sizde burun akıntısı oldumu? Bugün kızım inanılmaz huysuzdu sürekli burnu aktı baktım dişlerine çok kabarmış yani patladı patlayacak. Ne yapmam lazım bu duruma bilemiyorum dr sordum calpol verin ağrısını keser huysuzluk aşırı devam ederse göreyim dedi. Dün gece hiç uyumadık bu gece calpol verdim yatırmadan çünkü bütün gün uyuyamadı ce hep ağladı sancısı var gibiydi hasta değil dişe bağladım. Ne yapabilirim fikriniz varmı acabaAynı şeyi yaşıyorum hem de ikisi birden. Dua ediyordum aynı anda gelmesin diye ama büyük ihtimal aynı anda gelecekler. Stres yapıyorum ama onlara çok üzülüyorum belli canları nasıl yanıyor. umarım hemen geçer bu sürec bizde de gece uykusu sıfır gunduz iyi uyuyorlar ama ben o sırada yemekti temizlikti derken maalesef dinlenemiyorum
Biz de calpol veriyoruz bizde burun akıntısı olmadi ama gorumcemin kızında vardı üst dişleri attı. Bizim oğlanın dişi attı 5 gün oldu ama hala huysuz hala ağrısı var diğeri de mi atıyor acaba diye düşünüyorum kızın maalesef atmadı hala kabarik. Ben de şu an sizin gibiyim calpol'den başka alternatifim yok en azından iki saat uyuyor o sayedeBizim diş geliyor sanırım kabarmış birşey soracağım sizde burun akıntısı oldumu? Bugün kızım inanılmaz huysuzdu sürekli burnu aktı baktım dişlerine çok kabarmış yani patladı patlayacak. Ne yapmam lazım bu duruma bilemiyorum dr sordum calpol verin ağrısını keser huysuzluk aşırı devam ederse göreyim dedi. Dün gece hiç uyumadık bu gece calpol verdim yatırmadan çünkü bütün gün uyuyamadı ce hep ağladı sancısı var gibiydi hasta değil dişe bağladım. Ne yapabilirim fikriniz varmı acaba
Benim okadarda uyumuyor şuan yattığından beri 6.kalkışı hala kucağımda yatırıyorum 10 dk sonra tekrar kalkıyor çok zormuş daha yapıcak bişeyde kalmadıBiz de calpol veriyoruz bizde burun akıntısı olmadi ama gorumcemin kızında vardı üst dişleri attı. Bizim oğlanın dişi attı 5 gün oldu ama hala huysuz hala ağrısı var diğeri de mi atıyor acaba diye düşünüyorum kızın maalesef atmadı hala kabarik. Ben de şu an sizin gibiyim calpol'den başka alternatifim yok en azından iki saat uyuyor o sayede
Bugünler de geçecek hep bunu düşünün ben öyle yapıyorum. Yeşil soğan iyi geliyor diyorlar sert yerini ağzında gevelesin ısırsın ağrısını alıyormuş. Ama siz mutlaka yanında olun elinde olduğu süre zarfında. bir de benim oğlanın kulağı ağrıyor gibi diş kulak ağrısı yapar mı?Benim okadarda uyumuyor şuan yattığından beri 6.kalkışı hala kucağımda yatırıyorum 10 dk sonra tekrar kalkıyor çok zormuş daha yapıcak bişeyde kalmadı
Verdim bugün eline bikere götürdü ağzına tadınımı sevmedi anlamadım attı birdahada veremedim eline almadı. Evt kulak ağrısı yapar diye duymuştum hatta çok ellerini kulaklarınada götürürlermiş bu süredeBugünler de geçecek hep bunu düşünün ben öyle yapıyorum. Yeşil soğan iyi geliyor diyorlar sert yerini ağzında gevelesin ısırsın ağrısını alıyormuş. Ama siz mutlaka yanında olun elinde olduğu süre zarfında. bir de benim oğlanın kulağı ağrıyor gibi diş kulak ağrısı yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?