diş ve gülüş estetiği doktor tavsiyesi lütfen

macintosh

Oluruna bırak, her neyse geçer...
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
273
193
33
merhaba arkadaşlar,

çene darlığı sebebiyle ön dişlerimden biri diğerinin üzerine doğru bir haldeydi. maddi yetersizlikler ve eskiden diş tedavilerinin pahalı olması sebebiyle maalesef ortodonti tedavisi göremedim. 21 yaşımda ön dört dişim törpülenerek porselen yapıldı.
sonuç beni idare etti ama tatmin etmedi. genetik olarak bir de güldüğümde fazlasıyla diş eti görünmesi problemim var.
porselen ön dişlerden biri de diğerine göre hafif uzun duruyor. aynada pek fark etmiyorum ama fotoğraflarda çok sinirime dokunuyor, gülerek hiç resim çektirmek istemiyorum bu yüzden. hatta gönlümce gülmek bile tedirgin ediyor, nasıl göründüğümü düşününce. biri beni bu dertten kurtarsın lütfen.
iri ve bembeyaz porselen diş asla istemiyorum. bazıları yaptırıyor, çok iri ve bembeyaz, resmen ben porselenim, yapayım diye sırıtıyor.
var mı işin ehli uzman tavsiyeniz?

Merhaba instagram hesabınız varsa creadenta diş estetiği merkezine bi göz atın derim çok iyi işler çıkarıyorlar

Creadenta'yı ben tecrübe etmiş biri olarak önermiyorum. Ön dişlerime lamine yaptrmak icn gttik başta güzel olur dediler ve ücretin yarısını şimdi yarısını işlem btince alıoruz diyerek benden 3000 tl para aldılar, prova esnasnda yaptıkları lamine kalıp gibi ve fırlak bi görüntü verdi.hiç instagramdaki resimler gbi değildi.. Beğenmedğimi söylediğimde ise bu kadar yapabiliyoruz cevabını aldım. Memnun kalamayıp hizmet alamadğım halde de paramın yarısını keserek 1500 tl iade ettiler. Ayrıca çalışan tipler de hiç yardımcı olmayan, memnun kalmadğnzda tersleşen tipler. Tavsiye etmiyorum.

Merhaba,
Tamamen tek taraflı ve yanıltıcı yoruma bir açıklık getirmekte fayda görüyorum. Bize geldiğinizde dişleriniz prepare edilmişti ve birkaç hekim gezip, problemler yaşamıştınız fırlaklık konusunda. Bizim size söylediğimiz, laminanın dışarda olan dişleri içeri toparlamak için doğru bir seçenek olmadığı fakat dişleriniz aşındırılmış olduğundan bunların üzerinin olabilecek en ince laminalarla örtebileceğimiz oldu. Ölçünüzü aldık laminalarınızı yaptık, beğenmediğiniz için tekrar yaptık defalarca prova yaptık bu provalarda teknisyenimizle saatlerce isteklerinizi dinleyip uyguladık (ki çok yapabilecek bir şey yoktu) ve sonunda olmayacağına ve her koşulda beğenmediğinize porselen lamina değil kompozit laminaya karar verdiğinizi söyleyip vazgeçtiniz. Bu kadar emek (bizim ve teknisyenimizin) malzeme ve zamandan sonra sizden hiçbir ücret talep edilmemesini beklemek sizce adil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…