• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış Ticaret

Adrianne

♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
181
4
118
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Sanırım dış ticaret myo yazmayı düşünüyorum.
Aramızda dış ticaret mezunları veya okuyanlar,bilgi sahibi olanlar var mı ? Varsa lütfen yardımcı olurmusunuuz ?

- İstanbulda bazı özel üniversitelerin %50 burslularını puanım tutuyor. Fatih,Arel,Kültür vs. gibi. Sizin önerdiğiniz okul hangisi ? Asla gitme veya burada okumalısın dediğiniz. (Okurken 2. yabancı dil öğrenmek istiyorum ayrıca staj koşulları,mezun olunca sahip olabileceğim imkanlar ve elbette fiyat göz önünde bulundurursak ? )

- Okumaya değer bir bölüm mü ? DGS ile işletme veya uluslararası ticarete tamamlamayı düşünüyorum. Diyelimki tamamlamayı degilde iş hayatına atılmayı tercih etsem kolaylıkla iş bulabilirmiyim ? Maaş olanakları nasıldır ?

- Tesettürlüyüm. Sizce bir bayana uygun bir bölüm müdür ? :)

:24: :16:

bende haftaya tercih yapcam dış ticaret yazmayı düşünüyorum bu arada tercih edeceğim okul amasya meslek yüksekokulu hayırlısı olur inşallahh :122:

fatihte okuöanı tercıh ederım.cunku okulun sagladıgı ımkanlar gercekten gıtmey deger.sana hem okuyup hem iş hayatını gorme fırsatın ı verıyor detaylı bılgı ıstersen fatıh hakkında verebılırım.hakkında hayırlısı olsun ve dıs tıcaret ıkı yıllık bolumler arasında en cok ıs saglayan bolumdur.

sanırım cok once yazılmıs ama umarım secmıssnzdr bu bolumu bn mezunuym ıs ımkanlrı ve para cok fazla bu ıste tabı dıl bılırsen ıng yetmıo onu solım en az 2 dil sart ole olursa gumruklerde sızı havada kaparlr

Back