• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış Ticaret

35OZL35

Canım Oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2007
213
9
318
İstanbul
kızlar aranızda dış ticaret eğitimi alan varmı bu yorktra.. diye bir yer var oraya giden varmı
varsa tavsiye edermisiniz

canım bemar diye bir yer var işde buluyorlarmış iyice bir araştır derim o dediğin yere gideni hiç duymadım arkadaşım bemarın muhasebe kursuna gidiodu

ben 9 eylül üniversitesinin egeusla beraber açtıgı dış ticaret kursuna gitmiştim. benim gittiğim iyiydi. öneririm o açıdan .. yorku bılmıyorum.

ben gittim yorktrade e ve tavsiye ederim. hem daha sonra ders tekrarı istersen parasız diğer dönemlerin derslerine de girebiliyorsun. ben çok memnun kaldım.

ben gittim yorktrade e ve tavsiye ederim. hem daha sonra ders tekrarı istersen parasız diğer dönemlerin derslerine de girebiliyorsun. ben çok memnun kaldım.

peki sonrasında alınan eğitimle ilgili bişeyler yaptın mı joey ? sanırım sonrasında herhangi bir iş yapacak olursan destek de veriyorlarmış diye biliyorum ama... ??

bu benim hayallerimdeki iş yaaa
yorkt..e gidip sonrasında kendi işimi yapmak istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı
sitelerinde yazan yorumlar da ne kadar doğrudur emin de olamıyorum açıkçası
35ozl35 sen ne karar verdin arkadaşım yorkla ilgili ?

Back