Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diş taşı temizleme yontemi beyazlatmaz, ama taşlar alındığı için ağız daha temiz daha ferah görünür.
peki zararı var mı bu işlemin bi bilginiz var mı? dişlerin yerinden oynayacağı ve sonra sürekli kımıldama olacağı söyleniyor doğru mudur ? teşekkürler...
yoo zararı yok, aksine arada yaptırmak gerekiyor. hatta amerikada 6 ayda bir yaptırmak zorunluymuş diye duydum. bence senede 1 defa yeterli.
diştaşı büyüdüğünde çürüğe ve diş eti rahatsızlıklarına yol açtığı için diştaşı temizliği yaptırmak faydalı ve gerekli birşey. ağız ferahlıyor, kendine geliyor.
diş temizletme ücretsiz değil mi?
Bu yöntem ile sararmıs dislerde normal minesinin(beyaz) rengine dönermi ve beyazlatmadan farkı nedir ?
peki zararı var mı bu işlemin bi bilginiz var mı? dişlerin yerinden oynayacağı ve sonra sürekli kımıldama olacağı söyleniyor doğru mudur ? teşekkürler...
dün temizlettim dişlerimi.çok hafif hassasiyet devam ediyor.işlem sırasında da canım acımadı.ama garip bir hissiyat tabi.tahmini yarım saat sürüyor.çay-kahve-sigara üçlüsünden dolayı lekelenmeler başlamıştı o lekeleri aldı götürdü temiz bir görüntüye sahip dişlerim.ancak ekstra bir beyazlatma söz konusu değil.adı üstünde temizlik.son olarak ücretini yazıyım 120 TLye yaptırdım.
valla arkadaşlar bende dişlerimi temızlettım ama temızletmez olaydım... bıldıgın dişlerim sarardı nasıl oldu boyle bılmıyorum ki 1 hafta falan hep diş etlerım agrıdı (
diş temizletme ücretsiz değil mi?
hayır canım ücretsiz değil.