• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş Temizleme

Nisse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
25
0
36
Şanlıurfa
Dişlerimi temizletmeyi düşünüyorum. Temizletenler varsa memnunlarmı?? Kararsızım şeklinin ve kalınlıgını kaybedecegini söylüyorlar ? mirmirmirmir

Benim canım çok tatlı o yüzden acıyor diyebilrim :))))ilk başta biraz değişik geliyor aralarda boşluklar var gibi sanki, ama alışıyorsun. Şeklini falan kaybetme olmadı bende

ben 2 ayda bir yaptırıyorum . korkmana gerek yok ama temizleme cihazının sesi ürkütüyor insanı matkap gibi :) temizletmeni tavsiye ederm çünkü ağız kokusu büyük oranda azaltıyr..:)

seklini kalınlıgı kaybetme gibi bisey yok temizletmede , ama eğer dislerinin uçları düz degilse kıtırtı kıtırlı oluyor bazılarının yada zamanla öle oluyor disler ,onları törpülüyor istek üzerine o zaman biraz kısalma olabiliyor ama o da bariz belli bisey degil .

temzletenlrn bazılar soguk yada sıcak seyler içtiginde sızlama oldugunu söylüyor. bakalım nasıl olcak boshayallersmile Bu arada dişlerim ucları düz degil zemuszemus

:) benim olmadı ama bilmiyorum kesin olarak . inşallah istedgin gibi olur dişlerin :)

Back