• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dis temizleme aciyormu

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Dis temizlemeye gidiyorum suan.cok korkuyorum kucukken berbat bi disci anim var ogunden beri hic gitmedim.aciyo mu temizlerken uyusturuluyomu acil yoldayim suan

bu sorumuuu :KK57:
bi hafta bişey yiyemedim sürekli sızladı durdu kısaca ÇOKKKKK KÖTÜÜÜÜÜ

Sonradan sizlamasi degilde o an aciyo mu.bide gider ayak demesetdin oyle :(

2 kere yaptırdım canım korkacak bir şey yok. rahat ol. anlık bir sızı belki. sonrasında geçiyor. hatta işlem biter bitmez geçiyor. ;)

Temizleme aşamasında acı hissetmedim, sadece biraz kanamıştı. Ama temizleme aşamasından sonra birkaç saat çok kötü sızlıyor :)

Hayır. O an aksine rahatladığını hissediyorsun.

Ben hic aci hissetmem hatta masaj gibi gelir sonra böyle bir hafiflik vs güzel bir şey:)

ne kadar yapıcı bir yorum :)

konu sahibi arkadaşım hiç acımıyor alakası bile yok
öyle sızlama falan da olmuyor rahat ol sen
sonra da gel bize yaz :)
yapıcı derken ???
nasıl olduğunu söyledi çektiğim sıkıntıyı yazdım
senin yaptırdığın yerde belki acımamış olabilir ama çektim bunları konu sahibine garezim yok

yapıcı derken ???
nasıl olduğunu söyledi çektiğim sıkıntıyı yazdım
senin yaptırdığın yerde belki acımamış olabilir ama çektim bunları konu sahibine garezim yok
yani yangına körükle gitmek
gerçi kimileri bayılır insanı daha çok korkutmaya
biraz daha korkutmadan anlatılabilir diye düşündüm..

Hiç bir acı yok, şimdiye kadar kaç kere temizlettim bir defa bile acıdığını ya da sızladığını bilmem. Temizlemeden sonra çok soğuk ya da çok sıcak bir şeyler yeyip içersen birazcık hassas oluyor o kadar.

Dis temizlemeye gidiyorum suan.cok korkuyorum kucukken berbat bi disci anim var ogunden beri hic gitmedim.aciyo mu temizlerken uyusturuluyomu acil yoldayim suan
Bende temizlettim. Çokta hoşuma gitti .ferah ferah oluo agzimin içi zzzzz diye bi ses cikio. Hiçbir acı hissetmdm. Korkma hic

Sonrasında sıcak soğuk duyarlılığı oluyor ve biraz sızı
ama her aynaya baktığında beyaz görüntü mutlu ediyor

ben acıyan ınsanlar oldugunu dırek gozlerımle gordum
hatta kanayanıda
o sebeble bende temızletmedım hıc

Biraz acıyabilir ama işlem öncesi uyuşturucu jel sürdürün, hiçbir acı kalmayacak. Herşeyin bir kolaylığı var artık, sevgiler ;)

Back