Diş telleri

mavilibihatun

Hatalar yapmaktan doğruyu bulamıyor artık.
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
26
5
27
Kızlaar benim dişlerim büyük ve önde, büyük olması cok kotu degil benim hosuma gidiyor fakat sorun şu kii, dişin önde olması. Diş teli kaç yıl kalıyor dişte? Ve adanada uygun fiyata diş teli takan bir yer var mı? Varsa fiyati ve tam adresi ? ^_^

Diş teli süresi senin dişlerinin ne ölçüde bozuk olduğuna bağlı.Bir ortodontistle görüşürsen ayrıntılı bilgi verir.Ortalama 1,5-2 yıl kalıyor.Tedavin 5 ayda sürse dişler eski haline dönmesin diye tel yada şeffaf damaklık takılıyor ve bir süre kullanıyorsun.Ortalama 3,500 tl birçok şehirde. adanada ki ücret tarifelerini tam olarak bilmiyorum.

tamamen kişiye göre değişiyor örn benim 9 aya yakın oldusadece üst dişlerimdeki alt dişlerime 1 ay sonra takılcak. yaklaiık 1 2 sene daha var dedi doktorum. benim üstte köpek dişimin yanındaki tamamen arkadaydı onun çıkması için bir diş çekildi şimdi düzeldi boşluklar kapanıyor yavaş yavaş az kaldı ama bir kaç milim. ama alt dişlerimden çok korkuyorum tamen çarpık o daha uzun sürecelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…