Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba.ben ust kopek dislerim icin tel taktirmak istiyorum.sade ust dislerime tel takma gibi bi imkan var mi? ne kadar sure duracagi ve fiyati hakkinda bilgisi olanlar yazabilirmi lutfen
bildiğim kadarıyla öyle de oluyor. daha doğrusu neye ihtiyaç varsa ortodontist onu belirler zaten. fiyatlar genelde 2000 tl den başlıyor. benim de yaşım geldi geçiyor hala yaptıracağım...
Selamlar. Ben de 7 aydır şeffaf diş teli kullanıyorum. Benim de problemim sadece üst dişlerdeydi. İlk başta sadece üste takıldı ancak 1 ay sonra doktorum kapanışta problem olacağını söyledi ve alta da taktı. Gidişata göre belli olur o yani. Fiyatlarda arkadaşın dediği gibi 2000-3000lerden başlıyor. Mutlaka bir ortodontiste git ve muayene ol. O sana en doğrusunu söyler. Vakit kaybetme ben şuan iyi ki takmışım diyorum
ben kullandım ama buradan hangi tarafa takılmasına ihtiyaç olduğunu biz söyleyemeyiz.. ama sonuç mükemmel ötesi oluyor.. ben 5 sene kadar kullanmıştım fiyat olarak da 5000 usd vermişti babam (sağolsun) liseye gidiyordum alt-üst ve damak şeklinde takıldı.. sorun da, üst köpek dişlerimin üstten çıkmasıydı.
Tedavi sonucu karar verilir genellikle her ikisinede takıyorlar Ama canını sıkan bir durumsa hiç vakit kaybetme git derim :) Fiyatıda taksit yapıyorlar hiç kafana takma