canım benimde henüz çıkmadı ama burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla 15-20 dakikada çıkarılıyormuş acıda olmuyormuş. yaşın kaç peki?
Bir topic olduğundan haberim var fakat çok kişi oraya uğramıyor ve çok heyecan içindeyim bugün çıkacaktı diş tellerim yok yaşım küçükmüş velimin bir belge imzalaması lazımmış bana baştan söylemediler randevum yarına ertelendi. Yarın bana bir aparat vericeklerini söylediler fakat diş doktorumu hiç sevmiyorum hiç bir soruma doğru düzgün cevap vermiyorlar googleda araştırdım orda da nasıl çıktığını öğrenemedim topicte o kadar çok sayfa vardı ki hepsini okuyamadım. Affınıza sığınıyorum acil bir şekilde cevap verebilir misiniz ? Nasıl çıkacak bu teller 10-15 gün sürer diye bir şeyler geveledi randevu veren kadın bu ne demek oluyor ?Çok ilgisizler çook
benım tellerim bir hafta önce cıktı. kontrol için gitmiştim ve doktorum cıkarıyoruz tamaamdırr diyip gülümsedi . elindeki bi kesiciyle aradaki teli kesti braketleri de eliyle aldı. hiçbir acı duymadım farketmedim bile diyebilirim. dhaa sonra sabit kalması için şeffaf hiçbişekilde dışardan gözükmeyen kalıplar verildi. 1ay kalıcakmış sonrasında tamamdır . rahat olmalısın
bir şey sormak istiyorum tel çıkınca kalan lekeler ne kadar sürede geçiyor
Benimde tellerim var 1.5 yıldır 5 ay sonra falan cıkıcak insallah. Bu arada seffaf plak takımı toplam 12 ay 6 ay tüm gün daha sonra 6 ay sadece gece. Yani ben öyle biliyorum ablamin telleri cikali 3 ay oldu hala plak takiyor 9 ay daha takıcak. :/
youtube dan izlemiştim nasıl çıkartıldığını. sen de bakarsan kesin bulursun.
hayırlı olsun
Teşekkür ederimEşşek gibi sırıtıyorum ayıptır söylemesi
Bir topic olduğundan haberim var fakat çok kişi oraya uğramıyor ve çok heyecan içindeyim bugün çıkacaktı diş tellerim yok yaşım küçükmüş velimin bir belge imzalaması lazımmış bana baştan söylemediler randevum yarına ertelendi. Yarın bana bir aparat vericeklerini söylediler fakat diş doktorumu hiç sevmiyorum hiç bir soruma doğru düzgün cevap vermiyorlar googleda araştırdım orda da nasıl çıktığını öğrenemedim topicte o kadar çok sayfa vardı ki hepsini okuyamadım. Affınıza sığınıyorum acil bir şekilde cevap verebilir misiniz ? Nasıl çıkacak bu teller 10-15 gün sürer diye bir şeyler geveledi randevu veren kadın bu ne demek oluyor ?Çok ilgisizler çook
benimkilerde çıksın bende sırıtıcam bol bol hayırlı olsun bu arada
Hayırlı olsun. ben çıksın istemiyorum çok alıştım 2.5 senedir takıyorum artık onlar benim bi parçam oldu
mrb tatlım benide senin gibi 15 yaşında kızım var senin gibi diş sorunu var tel takılacak sen nerede taktırdın ne kadar mal oldu bana yardımcı ol yavrum ben de acil kızımın diş tedavisine başlıycam
Bugünde bana aynısı oldu çıkarıcaz dediler veliyle gelmek lazımmış yaş tutmuyor diye :) En azından seninkini bigün sonraya vermişler ya benimki 17 gün sonra
kızlar bende eylül ayında tel taktırcam inş ama bişeyi merak ediyorum.
benim bi arkadaşım 4 5 yıl tel taktı..telleri çıktığında dişlerinde sarı sarı lekeler vardı.kötü görünüyordu ama çekindiğimden soramadım beyazlatma işlemi filan yaptılarmı diye...
size sorum bu lekeler tel tedavisi sırasında mı oluşuyor? iyi bi ağız bakımı yapılsa yinede oluşur mu yada beyazlatma işlemiyle geçmezmi bu lekeler? arkadaşım devlet hastanesinde yaptırdığı için pek ilgilenilmemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?