Tedavim bitti 6 aydır üstte plak kullanıyorum altta iç tel var. Ancak son zamanlarda dişlerimin hepsinin aynı anda kapanmadığını hissediyorumyani arkaları birleştirdiğimde ön dişler önleri birleştirdiğimde arkalarda zorlqnıyorum ve çenem sürekli yoruluyor psikolojik mi bilmiyorum ama bir gariplik var çenem sürekli gergin doktoruma söyledim yaşım 33 olduğu için çok kapsamlı bir tedavi görmediğimi kapanış vs.. bu hissin de geçeceğini söyledi bilemiyorum üzgünüm yaa
Maalesef geç yapılan tedavilerde öyle oluyor. Benimde tellerim biraz erken çıktı şeffaf plak kullandım sabit kalsınlar diye ama yinede oynamalar oldu kapanışı tel varken olduğu gibi düzgün durmuyor şuanda
Maalesef geç yapılan tedavilerde öyle oluyor. Benimde tellerim biraz erken çıktı şeffaf plak kullandım sabit kalsınlar diye ama yinede oynamalar oldu kapanışı tel varken olduğu gibi düzgün durmuyor şuanda
Evet teller ilk çıktığında çok rahattı sonra yavaş yavaş oynamalar olunca içten yamuk kapanıyor gibi sanki bilerek o pozisyonda tutuyorum doğal kapanışı o değil gibi rahatsız ediyordu beni sonra sonra alıştım hatta alt çenem kasılıyordu bilerek saatlerce kendim yamuk tutuyormuşum gibi
Evet teller ilk çıktığında çok rahattı sonra yavaş yavaş oynamalar olunca içten yamuk kapanıyor gibi sanki bilerek o pozisyonda tutuyorum doğal kapanışı o değil gibi rahatsız ediyordu beni sonra sonra alıştım hatta alt çenem kasılıyordu bilerek saatlerce kendim yamuk tutuyormuşum gibi
Size de çok geçmiş olsun
Tel varken sıkıntı çıkınca sıkıntı valla zor süreçmiş ortodonti hiç bulaşmasaymışım diyorum şu günlerde umarım zamanla bu kasılmalar vs geçer alışırım bende
Çok tşk ederim cevaplarınız için
Size de çok geçmiş olsun
Tel varken sıkıntı çıkınca sıkıntı valla zor süreçmiş ortodonti hiç bulaşmasaymışım diyorum şu günlerde umarım zamanla bu kasılmalar vs geçer alışırım bende
Çok tşk ederim cevaplarınız için
Ben tellerimi 1.5 yıl önce cıkardım . Dolgu falan yaptım 20 lik diş cekimi yaptm plaklar artık olmadı. Sadece alt ve üst cenede 6 dişte içten retainer kalıcı tel var. Ama dişlerim hala sallanıyor ne zaman sabitlenecek? Hatta bir tanesinin sallantısı cok