S Simay111 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2016 25 2 1 28 28 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Simay111 #1 Arkadaşlar geçen ay yeni tel taktırdım ilk sıktırmama gittiğimde 3 tane yay taktı yer açmak içinmiş peki bu yay ne zaman çıkıcak çıkarken acır mı
Arkadaşlar geçen ay yeni tel taktırdım ilk sıktırmama gittiğimde 3 tane yay taktı yer açmak içinmiş peki bu yay ne zaman çıkıcak çıkarken acır mı
C canozumm Guru Kayıtlı Üye 29 Aralık 2010 326 21 318 Sakarya 29 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Simay111 #2 Simay111 .!.: Arkadaşlar geçen ay yeni tel taktırdım ilk sıktırmama gittiğimde 3 tane yay taktı yer açmak içinmiş peki bu yay ne zaman çıkıcak çıkarken acır mı Genişletmek için tıkla... Evet canım yer açmak için benım 3 ay kaldı senin farkı olabilir sen anlamıyorsun onu çıkardığını
Simay111 .!.: Arkadaşlar geçen ay yeni tel taktırdım ilk sıktırmama gittiğimde 3 tane yay taktı yer açmak içinmiş peki bu yay ne zaman çıkıcak çıkarken acır mı Genişletmek için tıkla... Evet canım yer açmak için benım 3 ay kaldı senin farkı olabilir sen anlamıyorsun onu çıkardığını