Tek 1 dişe takıldığını görmedim ama sadece ön kısımda görünen dişlere ya da görünmeyen arkadaki dişlere takıldığını gördüm. Hepsine taktırsan nolacak ki kötü görünmüyor hatta seveceksin zaten.. sen doktora git o karar versinSlm arkadaşlar ön köpek dişimin yanında ki dişim eğri bende diş teli taktırmak istiyorum ama sadece eğri olan kısıma takılabilir mi yoksa üst dilerimin hepsine mi taktırmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Tek diş değil de dedim sadece o eğri olan dişe ve yanındakilere takılsa daha iyi olur dr gittim olmaz dedi hepsine takmamız gerekiyor dedi o yüzden sordumTek 1 dişe takıldığını görmedim ama sadece ön kısımda görünen dişlere ya da görünmeyen arkadaki dişlere takıldığını gördüm. Hepsine taktırsan nolacak ki kötü görünmüyor hatta seveceksin zaten.. sen doktora git o karar versin
Her doktorun uygulayacağı tedavi farklı oluyor belki kusursuz olmasını istemiştir doktorun. Milim de olsa diğer dişlerinde de eğrilik olabilir bu sefer hepsini etkiler. Bence bu senin yararına canım. Ne kadar fiyat sundu peki?Tek diş değil de dedim sadece o eğri olan dişe ve yanındakilere takılsa daha iyi olur dr gittim olmaz dedi hepsine takmamız gerekiyor dedi o yüzden sordum
Fiyat konuşmadık kanal tedavim vardı onun içimin randevu verdi tel konusunu da o Zaman konuşuruz dedi ayrıca istersen o dişi çekip yerine kaplama yaparım düzgün olmasını istiyorsan dedi bende sağlam dişe yazık diye kaplama istemedimHer doktorun uygulayacağı tedavi farklı oluyor belki kusursuz olmasını istemiştir doktorun. Milim de olsa diğer dişlerinde de eğrilik olabilir bu sefer hepsini etkiler. Bence bu senin yararına canım. Ne kadar fiyat sundu peki?
Bi arkadaşım da görmüştüm sadece eğrı olan kısıma takmıştıdişin diğer dişlerin pozisyonlarından dolayı eğri.
yani eğri dişi düzeltebilmeleri için üst çenenin tamamına takarlar.
iyi de herkese uygulanan tedavi aynı değilBi arkadaşım da görmüştüm sadece eğrı olan kısıma takmıştı
İşte bende bi umut belki olur dedimiyi de herkese uygulanan tedavi aynı değil
Aynen sağlam dişe kıyma boşver. Yerinde olsam tüm dişlerim eğri olmasa da taktırırdım kusursuz görünmesi için. Ki benim yamuk çok dişim vardı mecburiyetten yaptırdım. İnşallah tedavi bitiminde değdiğini gözlerimle görürüm..Fiyat konuşmadık kanal tedavim vardı onun içimin randevu verdi tel konusunu da o Zaman konuşuruz dedi ayrıca istersen o dişi çekip yerine kaplama yaparım düzgün olmasını istiyorsan dedi bende sağlam dişe yazık diye kaplama istemedim
Nasıl acıyor mu takıldığı Zaman bide ben zayıfım tel olunca kilo veriyorsun, ağrı yaptığı için pek yiyemiyorsun falan diyorlar o yüzden kararsızım inşallah şeninde istediğin gibi olurAynen sağlam dişe kıyma boşver. Yerinde olsam tüm dişlerim eğri olmasa da taktırırdım kusursuz görünmesi için. Ki benim yamuk çok dişim vardı mecburiyetten yaptırdım. İnşallah tedavi bitiminde değdiğini gözlerimle görürüm..
Takıldığı sırada ağrımıyor ama 2-3 saat sonra baskı yaptığını hissediyorsun ağrımaya başlıyor. Ama 4-5 gün içinde geçiyor ağrısı sonra dişlerin yerleşmeye başladığında bikaç saat ağrı oluyor yine. Dilin dişlerine değdiğinde yer değiştiğini hissediyorsun en güzeli bu :)Nasıl acıyor mu takıldığı Zaman bide ben zayıfım tel olunca kilo veriyorsun, ağrı yaptığı için pek yiyemiyorsun falan diyorlar o yüzden kararsızım inşallah şeninde istediğin gibi olur
ortodontiste gidince o size planı anlatır. önce dişlerinize bakar çürüklerinize dolgu ya da kanal her ne ise o yapılır. benim de üst köpek dişim yukardaydı aşağıya indi zaten doktorunuz durumu çözümlerSelam , ben aranızda yeniyim . Ben de diş teli taktırmak istiyorum . Çürük dişim var mı bilmiyorum . Üst solsaki köpek dişim yukarıda ve düzelmesini istiyorum çünkü diğer dişleriminde dizilişini etkiliyor . Diş teli takan ablalarım tedavinin ilk sürecini , doktorun bu kararı nasıl verdiğini anlatırmısınız ? Teşekkürler .
canım tabi ki doktoruna git bende suan tel var ama sadece arka kısımlarda tel takılmadan öncede tüm çürükler diş taşı filan temizleme yaptırıyosun yaptırmazsan braketler takıldıgında gec oluyor ki bunun bilgisini verir sana benm doktorum farklı yontem uyguluyo 6 aydır arkada teller var ve önde hiç yok belli bir süre sonra ön ve altlara takarak tedaviyi bitirecek merak ettğin başka bişey varsa yardmcı olablrmSelam , ben aranızda yeniyim . Ben de diş teli taktırmak istiyorum . Çürük dişim var mı bilmiyorum . Üst solsaki köpek dişim yukarıda ve düzelmesini istiyorum çünkü diğer dişleriminde dizilişini etkiliyor . Diş teli takan ablalarım tedavinin ilk sürecini , doktorun bu kararı nasıl verdiğini anlatırmısınız ? Teşekkürler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?