dis teli

selen125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
11
1
30
Merhaba ben yeni uye oldum 20 yasindayım dis teli taktırmak istiyorum da dis teli parasıni aldigim ogrenım kredisiyle vermek istiyorum yani dis telini kredi kartsiz taksitle elden versem 12 aya filan boldursem doktor kabul eder mi

bir çok tel çeşidi var sen uygun klasik istiyorsun sanırım ben bir sene önce sadece üst kısımı 1750 tl demişti elden de kabul ediyordu dişçiler zaten elden alıyor en azından benim gittiklerim 12 ay değil ama 6 veya 8 ay belki ikna edersin canım öğrenci olduğundan yardımcı olurlar belki sonra ben taktırmadım zaten en arkada tek bir diş olduğundan ve yakın zamanda söz nişan durumu oldugundan vazgeçtim .1 yıl ile 3 yıl arası kalıyor senin dişlerinin durumuna göre

Canım ben de bir kaç yıl önce diş teli taktırmıştım, peşinatım vardı ama tüm parayı bir anda vermeye güvenemedim nedense aylık olarak öderim dedim bu fırsatıda bana sunan zaten doktorumdu isterseniz aylık olarak sabit belli bir meblağ ödersiniz diye ben de o şekilde yaptım. İlk ay sadece 500 yatırdım daha sonra onun yarısını 250 yi yatırarak devam ettim. Doktor araştırdığım sıra da gördüğüm kadarıyla hemen hepsi elden kabul ediyordu ve durumuna göre çok fazla zorlamıyorlar eğer kendini yeterince açıklarsan işte öğrenciyim kendi imkanlarımla öğrenim kredimle yaptırıcam vs. diye kesin yardımcı olurlar bence.

canım taksit yapıyorlar zaten. bu doktordan doktora değişir ama ilk ay 500tl verdim geri kalan taksitleri ise 250 250 ödüyorum. bu şekilde 1,5 sene tedavi görücem. ama direk bulduğun ortodontiste gitmemeni tavsiye ederim. önce bi araştır fiyatlarını falan o şekilde kararını ver. bazıları fiyat konusunda aşırıya kaçabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…