Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Istanbul da diş teli taktırmak için yer arıyorum ama fiyatlar pahalı geldi bana. Bu konuda tecrübeli olup iyi fiyatları olan bir yer bilenlerden bu konuda yardım bekliyorum
Arkadaşlar Istanbul da diş teli taktırmak için yer arıyorum ama fiyatlar pahalı geldi bana. Bu konuda tecrübeli olup iyi fiyatları olan bir yer bilenlerden bu konuda yardım bekliyorum
Kadıköy Caddebostan'da Ortonorm var. Fiyat konusunda yardımcı oluyorlar. Ortodontist çok iyi tedavi olan arkadaşım var. Sitelerinde ortalama fiyatlar var bir bak istersen www.ortonorm.com