• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli, YARDIM

hatice2607

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
12
4
6
30
Arkadaşlar Istanbul da diş teli taktırmak için yer arıyorum ama fiyatlar pahalı geldi bana. Bu konuda tecrübeli olup iyi fiyatları olan bir yer bilenlerden bu konuda yardım bekliyorum :(

Arkadaşlar Istanbul da diş teli taktırmak için yer arıyorum ama fiyatlar pahalı geldi bana. Bu konuda tecrübeli olup iyi fiyatları olan bir yer bilenlerden bu konuda yardım bekliyorum :KK43:
Bende dusunuyorum tel taktirmayi ama gaziantepde .fiyati 3500 -4500 arasi diyorlar .istanbulda fiyat durumu nedir .

İstanbulda bölge ilçe fln yazsan yardımcı olabilir biri

Arkadaşlar Istanbul da diş teli taktırmak için yer arıyorum ama fiyatlar pahalı geldi bana. Bu konuda tecrübeli olup iyi fiyatları olan bir yer bilenlerden bu konuda yardım bekliyorum :KK43:

Kadıköy Caddebostan'da Ortonorm var. Fiyat konusunda yardımcı oluyorlar. Ortodontist çok iyi tedavi olan arkadaşım var. Sitelerinde ortalama fiyatlar var bir bak istersen :KK54: www.ortonorm.com

Back