• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli tedavasi kesin çözüm olur mu ?

Aron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
8
0
86
Tokat
Arkadaşlar benim küçükken geçirdiğim bi kaza sonrası ön dişim kırıldı ve yapısı bozuldu.ve 2 sene önce ön dişimde rezeksiyon olduğu için ameliyat oldum ve dolgu yapıldı kırılan yere.ama şuan için açısal bozukluk söz konusu acaba ortodontik tedavi sonrası düzelebilir mi?
$dbsfhsbfsbdnfmsd.jpg

Canım ben de su an tel kullanıyorum. 20lik dişlerim yüzünden dişlerimin yapısı bozuldu. 6 ay oldu tel takılalı şimdiden düzeldi çok güzel oldu dişlerim. Senin dişlerin de düzelir tel ile. Ben her ay kontrole gidiyorum ne dişler görüyorum. Hatta benimle aynı gün tel takılan bir kız vardı 4 ay sonra görmüştüm onun da cok düzelmişti. Ama tel taktıracağın kişi mutlaka ortodontist olsun.

Büyük şehirde değilim bulunduğum yerde yapan bi kaç yer var tedavi maliyeti aşağı yukarı ne olur veya ne kadar tel tedavisi görmem gerekir

Büyük şehirde değilim bulunduğum yerde yapan bi kaç yer var tedavi maliyeti aşağı yukarı ne olur veya ne kadar tel tedavisi görmem gerekir

bence şehirde değilim diye kesinlikle normal bi diş hekimine taktırayım deme mutlaka ortodontist olsun araştır öyle yaptır derim ben... ayrıca fiyatına gelince herkesin tedavi ücreti aynı olmuyo çene problemine ve tedavi süresine göre belirleniyo ücret. mesela benim 6 ay oldu taktıralı 2 sene tadavi verdi dr.um ve 3500tl ödüyrm. diş teli masraflı bi tedavi ve taktırmışkende kesinlikle araştırıp iyi dr.a gidilmeli.ayrıca senin dişlerin telle düzelir arkadaşım kafana takma

Peki teşekkürler.Bir de özel polikliniklerde taksit yapıyorlar değil mi ne kadarını peşin ödüyoruz?

Peki teşekkürler.Bir de özel polikliniklerde taksit yapıyorlar değil mi ne kadarını peşin ödüyoruz?

benim dr.um peşin verceksin falan diye bi şart sunmadı.2 sene tedavi bitene kadar istediğin şekilde ödeyebilirsin dedi..acelesi yok yani benim dr.un geniş geniş ödüyrm ben

kesinlikle kesin çözüm. düşünüyorsan kesin yaptır derim. en sağlıklısı..

Back