• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli taktırsam mı ? Utanıyorum :(

lovezac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
43
0
36
Ankara
Mrb, 19 yasındayım dişlerime tel taktrmak istiyorum lnet kpek dişlerm yüzündn .s
Kendme guvenm kalmadı utangc biri deglm ama dşlerimden dolayı çk utanıyorm gülmektn knsmaktn .s
Pek yukarda degiller yamuk fln degiller ama düzgn durmalarnı istyrm işte .s 8.sınfta taktrcaktm aslında ama ailemin birz ilgiszligi.s
3 5 gün gidiyorum dşçiye kntrole gel diyor mesela gdemyrm öyle zmn geçiyor falan kalıyor .s
Daha dşlerimde mine erimesi mi nedir ondan ortaya çktı .s astli içeceklerden en çokta stresten çıkmş .s köpek dişlerim ve tek köpek dşmn yanndaki dişm eridi ön kısmı dolgu yaptrdm pek belli olmyr o yzden ama korumk zorundaym onlarıda .s Dolgu üstüne tel taktırablrmym yani bi etkisi olurmu ? Dolgu oldugu icin tel yardımyla indirlemez gbi bi takntı oldu bnde .s Çok kötü görnmuyorlar da işte anlayn :( fotograf kymam gerekse koyarm yardmcı olrsanz çk sevnrm ltfen :( tşkkrler smdiden

Canım eğer imkanın varsa kesinlikle taktır hiç düşünme bile.Şuan utanıyorum gülmeye demişsin,bir düşün taktırdıktan sonra dişlerin düzelince doyasıya istediğin gibi kahkahalar atacaksın dişlerin bembeyaz ve düzgün inci gibi olacak.Ben de taktırmak istiyorum keşke imkanım olsa da biran evvel taktırsam hiç umrumda bile değil insanlar ne der falan diye sonuçta taktırdıktan sonra dişlerim mükemmel olacak.Sen de böyle düşün lütfen en fazla iki yıl katlanırsın herhalde.İstersen bir fotoğraf ekle ona göre de yorum yapalım.

işte canım dişlerim şimdiki hali böyle berbt :( :(

Şaka yapıyor olmalısın dişlerin gayet de güzel gözüküyor sen çok abartarak anlatmışsın.Çok güzel dişlerin düzgün sıralanmışlar.Ama sanırım köpek dişlerini sorun ediyorsun yalnızca? Köpek dişlerine mi dolgu yaptırdın? Diş teli taktırsan da zaten çok kısa süre kalır bence en fazla altı ay kalır diye düşünüyorum tabi bilgi sahibi değilim.Bence gidip bir ortodonti uzmanı ile hemen görüş o sana çok daha detaylı bilgiler verecektir.Bana kalırsa dişlerin gayet güzel gözüküyor ama yine de sen bilirsin.Çok dert ediyorsan eğer taktır tabi.

evt köpek dişlermn ön kısmı birazck dolgulu erime oldugu için. bide resime göre sağ köpek dişimn solundaki dişn ön kısmı dolgu. 6 ay mı ? çok sevnrm eger öyle olursa en ksa sürede dediğn gbi bir ortodonti uzmanı ile görüşeceğm çok teşekkur ederim cnm benm inş en ksa sürede çok düzgn dişlere sahp olurum canım sende taktr telli turna gbi gezeriz :D

Back