Diş teli taktırmaya adım adım

siyaheyulaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
121
38
98
33
Merhaba.23 yaşındayım.Dişlerim genel itibariyle düzgün fakat üst ön dişlerimin arası açık.Muzdarip oldugum konu da bu.Ben ilçede yaşayan biriyim.Burda annemin güvendiği dişcisine gittim geçen gün.Dişlerime baktı ve tel taktirirsam 1 sene süreceğini söyledi.İlçeye pazar günleri ortodontis geliyormuş.Onun takacağını söyledi.Bu pazar gidip muayene olacağım.Fiyat olarak da minimun 3.900 dedi.Sanirim ilçeye geldikleri için biraz pahali oluyor.İllerde bu fiyat biraz daha uygun.Tabii taktirmaya tam karar verirsem bu fiyat üzerinde bir pazarlik yapicam elbet Ödeme olarak da 500 tl peşin 300 300 her ay taksit yaparak ödeme oldugunu söyledi.Şuan taktirmakta kararliyim.Dişlerimi saklamadan gulmek istiyorum.Neler yaşıycam acaba ilk zamanlar deneyimli arkadaslardan öneri bekliyorum

Merhaba, tel kullandığım zaman bende ilçede yaşıyordum ve tel taktırmak için gelecek doktoru bekliyordum... Doktorumdan da tedavisinden de çok memnundum. Tedavim 21 ay sürdü ve ben her ay kontrolüm için doktorumun gelmesini bekledim.. Zor olan tek kısım buydu.. Herhangi bir sorunum olsa muhakkak birdahaki ayı beklemek zorunda kalıyordum... Senin yerinde olsam ya büyükşehire giderdim, gidemiyorsam gitmeyi beklerdim... Anlıyorum seni dişlerin bir an önce düzelsin istiyorsun ama bu tedaviyi birkere yaptıracaksın ve yaptırmışken iyi bir şekilde yaptır... Ben yaptırıkende herkes dişlerde bozulmanın olduğunu söylüyordu, bende inanmamıştım fakat şimdi bende tel taktırmayı düşünüyorum.. Ve ben tedavi sonrasında verdikleri plakları yani pekiştirme tedavisini çok çok dikkatli ve titizlikle uyguladım... Dediğim gibi sürekli ulaşabileceğin bir ortodontiste gitmeni öneririm...

Teşekkür ederim öneriniz için.Muayenemi oldum ama 5 bin gibi bir fıyat çıktı karşıma.Bu da benı suan bekleme de tutuyor.Dediğiniz gibi il merkezine gidip bir de orda bir kaç doktora görünmeyı fıyat almayı düşüncelerını öğrenmeyı istiyorum.Sanırım her ay kontrolu varmış.Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…