Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar 3 gün önce dis teli taktirdim ve cok da agrim var nasil azaltabilirim
Bir de doktorum bana 1 bucuk yil takacaksin dedi. Bir arkadasima da 2 bucuk yil demisler ama 1 yil takmis. Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok seviniriim kizlar
Nerede ve ne kadara taktırdığınızı öğrenebilir miyim?
Bende 4 yil yerine 1,5 yil taktim. Bence kisiden kisiye degisebilen bir durum. Tedaviye dislerin/kemiklerin nasil cevap verdigi ile alakali bu surec uzayadabilir. Kizkardesimde bu surec uzadi maalesef.
Agrilara gelince, bence dayanilmaz oldugunda aspirin yutmanin bir zarari olmaz.
Ben sahsen agriya siziya inat ayni gun onume geleni yiyen birisiydim.
BU sekilde o zamanlar disteli agrisina bagisiklik kazandim.
istanbul'da korkmaz sayınsu çok iyi bir ortodonti uzmanı, kesinlikle tavsiye ederim.Nerede ve ne kadara taktırdığınızı öğrenebilir miyim?
6 ay diyen de 1.5 yıl takmış meselaMerhabalar 3 gün önce dis teli taktirdim ve cok da agrim var nasil azaltabilirim
Bir de doktorum bana 1 bucuk yil takacaksin dedi. Bir arkadasima da 2 bucuk yil demisler ama 1 yil takmis. Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok seviniriim kizlar
evet, doğru. her doktor randevundan sonra 1 hafta ağrır, sıkıcak çünkü her gittiğinde. süre de herkesin farklı, ama 1,5 yılı geçen olmaz genelde farklı bir sıkıntı yoksa. önemli olan güzel olması, sayılı gün geçer.6 ay diyen de 1.5 yıl takmış mesela
ağrı çok normal 1 haftaya kalmaz azalacak, hatta hissetmeyeceksin merak etme..
dişlerinin sallandıgını bile düşünebilirsin korkma
6 ay diyen de 1.5 yıl takmış mesela
ağrı çok normal 1 haftaya kalmaz azalacak, hatta hissetmeyeceksin merak etme..
dişlerinin sallandıgını bile düşünebilirsin korkma
zamanla hissetmiyorsun bileAynen dedigin gibi hissettim disim düsecek heralde dedim ama allahtan daha iyiyim suan heralde zamanla daha da alisirim gittikce
zamanla hissetmiyorsun bile
2 sene dediler 2,5 sene taktım.Ama tel takmayı,ilgilenmeyi diş fırçalamayı çok severdim.Dişçiye gitmek için sabırsızlanırdım.İlk bir hafta o kadar ağrım oldu ki sadece çorba tükettim.ağrı kesici içersen rahatlarsın ama sabırlı ol yakında düzelir :)
Suanda cok daha rahatim 2 hafta oldu alistim gibi hala biraz rahatsiz edici ama alisirim sanirim artik ona dada, sadece cabuk cikmasini istiyorum umarim o da olur
2 yil dis teli taktim disciye gitmeyi cok seven birisiydim fakat dis teli takilmasi, duzeltme, kontrollerden sonra yaklasik her ay 3 gun sadece pipetle corba icebiliyodum. Tabiki agri yapacak sonucta disler aciliyo itilip kakilip sıkıştırılıyor agrisini cekeceksiniz ama sonunda cok guzel sonuc elde ediliyor. Doktorunuz disler acilirken size agri kesici yada kas gevsetici onerebilir bi konusun. Kolaylik versin allah diycek bisey yok.
temizliğine dikkat edersen,asitli içecekler kabuklu yiyecekler falan yiyip içmezsen beklediğinden erken bile çıkar belki