Diş teli takanlarda koku oluyor mu*?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.669
6.064
198
1 senedir diş teli takıyorum, çok iğrenç bir durum ama ne kadar temizliğine dikkat etsem de ağzımın koktugunu hissediyorum!
Akşam yatmadan önce normal diş fırçamla üst çene ve alt çene olarak ayrı ayrı fırçalıyorum daha sonra ara diş fırçamla aralarını da fırçalıyorum ama sabah uyandıgımda o nalettt koku ve tat
acaba tellerden mi yoksa midemde bir problem mi var?
diş taşı çürük felan da yok dişlerimde ama ağzım açık uyuyorum bi de bazen galiba. sebebi nedir ya kafayı yicem ben.

Hayır hatta aksine benim eskiden çok kokardı sabahları özellikle. Telden önce temizletmiştim ondan beri kokmuyor.
Kokunun telle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum çok rahatsız olduysan bi doktoruna görün canım

Hayır hatta aksine benim eskiden çok kokardı sabahları özellikle. Telden önce temizletmiştim ondan beri kokmuyor.
Kokunun telle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum çok rahatsız olduysan bi doktoruna görün canım
yemeklerden sonra sürekli fırçalıyorum, dediğim gibi diş taşı çürük vs yok. acaba tel taktıgım için mi diyordum ki en iyisi doktora gitmek

yemeklerden sonra sürekli fırçalıyorum, dediğim gibi diş taşı çürük vs yok. acaba tel taktıgım için mi diyordum ki en iyisi doktora gitmek
Canım diş taşları az da olsa olabilir. Bi sorun olmasaydı (çürük , diş taşı falan) kokmazdı. Muhakkak bir sorun vardır aksatma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…