• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dis teli ne kadar olur

kelebegnomru

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
247
110
23
Tel taktirmak istiyorum dislerim az onde ve ayrik fiyat sizce kac olur 17 yasindayim
IMG_20150830_013152.jpg

Benimde nerdeyse seninki gibi cenem ondeydi ben de taktirdim ama benimkide aciklik degilde biraz capraşıklık vardı 4500e taktirdim

Benimde nerdeyse seninki gibi cenem ondeydi ben de taktirdim ama benimkide aciklik degilde biraz capraşıklık vardı 4500e taktirdim
Benim cenem onde degil cok sukur dislerimde duzgun sadece ayrik ve kucukken parmak emdigm icin disim one kaymis biraz onde okadar pek masraf olacagini dusunmedim fikir almak istedkm

Benim cenem onde degil cok sukur dislerimde duzgun sadece ayrik ve kucukken parmak emdigm icin disim one kaymis biraz onde okadar pek masraf olacagini dusunmedim fikir almak istedkm
benimde yutkunma sorunum oldugu icin dislerim one gelmisti seninki gibi ama hem alt hem ust taktilar tabi bir doktora gorunmeden hic bir sey belli olmaz benimki sadece bir gorus belirtmek istedim

Back