Valla ben de acıyacak diye taktırdım, çünkü bir iki arkadaşım öyle anlatıyordu ama hiç acıma, ağrı olmadı. Belki ilerleyen safhalarda olur bilmiyorum, sadece kaşınma oldu, sanki dişimin arasına bir şey kaçmış hissi gibi, bir de dişini tutup bir tarafa ittirirsin ya öyle bir his. Belki de benim ağrı eşiğim yüksektir bilemiyorum. Ağız içinde dikkat etmezsen yara çıkabilir, o zaman da diş teli üzerine koyman için mum veriyorlar, tahrişi ve yara olmasını önlemen için, eğer dikkat edersen çok sorun yaşamazsın, mesela henüz hiç telleri ya da braketleri kırmadım, yediğime içtiğime dikkat ediyorum, yine haftada bir dişçiye bu tarz sorunlar için giden arkadaşlarım vardı, senin nasıl dikkat ettiğine bağlı. Çok başkalarının olumsuz yorumlarını dinleme derim, senin tecrüben tamamen sana özel olacak, ama nazlı biriysen pek memnun kalmayabilirsin.
Ağzında hiç bir şey yokmuş gibi olmasını bekleme, tabi ki rahatın bozulacak ama ben kesinlikle kaplama gibi kolay bir yönteme tercih ederim. Daha bir sene takacağım ben, ama alıştım bu duruma. Bir sene sonra ne kaplama ne telle uğraşacağım. Uzun vadede kendi dişlerin her zaman en iyisi, ben estetik kaygıdan dolayı değil, sıkışıklık yüzünden gittim, taş oluşumu ve çürüme riski daha fazla oluyor dişler sıkışık olunca, iyi fırçalayamıyordum falan.