Merhaba arkadaslar , aranıza yeni katılıyorum.
26 yasindayim ve dis teli tedavisine başladım. Biraz gec oldu , sürekli kactim ama inanın o kadar pismanim ki keske daha once cesaret edip taktirsaydim..
Bi agizda olmasi gereken butun sorunlar bende mevcut :) 1 hafta once muayene olmaya gittim doktorum başladı problemlerimi saymaya..
Efendim ust cenem ondeymis, damagim darmis, alt cenem geride ve hafif saga kaymis ve bunun icin ameliyat olmam lazim..20 li gomulu dislerimi ameliyat ile alacaklarmis. Yanındaki dislere dolgu yaptiracaklarmis, onun yanindaki dise kanal tedavisi, dış taslarimida temizleyip oyle tel takacakmisim. Buda yaklasik 1 ayimi alacak.
Simdiden bile yoruldum ama asla pes etmiyecem. Keske kucukken taksaydim da suan şunlari yasamak zorunda kalmasaydim. Cok pişmanliklarim var..
Cok zorlu bi surec beni bekliyor yaklasik 2 veya 3 yil boyunca yazacagim gelismeleri..
Bu zorluklari goze almama tek sebep aşık olmam :) ilk defa biriyle evlenmek istiyorum .. Dislerimi yapmadan asla gelinlik giymem. Guzel bi gulumsemeye kavusup o gelinlikle mutluluk pozlari vermek istiyorum.. Umarım bu tedavi suresince onu kaybetmem :)