• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dis teli-kaplama tavsiye(fotografli)

asena87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.692
6.598
358
20180622_103441_HDR-1.jpg
Kizlar yasim 31 dis teli taktirmam soyleniyor ama cesaret edemedim hic bir zaman.
Rahat gulemedigim ve konusamadigim icin mutluda degilim.
Oncelikle dis hekimlerine kaplama istedigimi soyledigimde bana saglam dis yerine kaplama yapmam deiler.
**Peki bunca insan gorsellik icin bu kadar kaplama yaptiriyor da hamgi dis hekimleri yapiyor burayi anlayamiyorum dogrusu nedir size soruyorum?

**ikinci sorum da tel takacak dis hekimide sadece metal takilir diyor ne seffaf ne baska birsey.
Ben gercekten zorlanirim.migrenim var agriya gelemiyorum fotografi attim tabi ki tis teli gerekiyor diyeceksinizdir.
Seffaf tel veya plak olmazmi yani...

birde fiyatları nedir,randevu aldım ortodontiye ama umarım yıne sana diş teli olur plak olmaz demezler.

Bende taktırmak istiyorum
Doktora henüz gitmedim
Merakla takipteyim konuyu ama hiç yorumda yok
Bdv yemi açsaydınız acaba konuyu

Ben aslinda seffaf plak istiyorum ama cidden benim ki plak icin agir vaka mi.
Randevu aldim gidecegim ama buradakilerden de yorum istedim.
Plak cok daha basit sirunlar icin mi kullaniliyor
Agiz ve dis sagligi sorunlari na actim.diger basliklarda ayni mantikta canim.cevap verirler belki

Merhaba, tedaviye başladınız mı bilmiyorum ama, kaplama yerine muhakkak ortodonti tedavisini düşünün. Artık şeffafları ve plak ile tedaviler var görsel olarak rahatsız etmez. İstanbul'da tavsiye edebileceğim Ortonorm Ortodonti var.

Merhaba, tedaviye başladınız mı bilmiyorum ama, kaplama yerine muhakkak ortodonti tedavisini düşünün. Artık şeffafları ve plak ile tedaviler var görsel olarak rahatsız etmez. İstanbul'da tavsiye edebileceğim Ortonorm Ortodonti var.
Tsk ederim 2 aydir basladim seffaf dis teli takildi
Cok cabuk kararip sarariyor seffaflar
Onun disinda problem yasamiyorum...

Back