Diş Teli İkinci Kez + Doktor Tavsiyesi

ichigo_tr

Hippo on the Go
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
39
3
46
Eskişehir
Merhabalar arkadaşlar,

Ben bundan 13 sene önce tel taktırmıştım - 13 yaşındayken, ve 8 sene kadar önce de çıkarıldı bu teller. Çok ünlü bir ortodontiste gidip olmuştum tedavimi hem de. Yalnız yine bu doktor tedavimi tam bitirmediğinden, dişlerim 1 sene içerisinde eski haline gelmese de yamulmaya başlamışlardı. Şimdi ise, yıllar sonra, ön dişlerimden biri fazlasıyla önde kaldı ve onun yanındaki diş de arkasına sıkışmış durumda, sanki yok gibi duruyor bazen güldüğümde... Ben de önce lamineer yaptırmayı düşündüm ama çapraşıklık çok fazla olduğundan sadece üst kısma tekrar tel mi taktırsam diyorum.

Sizlere sorum şu olacak:
Avrupa Yakasında uygun fiyatlı ve güvenilir bir doktor var mıdır bildiğiniz? Bir kere yaptırdığım için, 5 sene boyunca gidip geldiğim de şerbeti olmuştu üzerine, tekrar bir dünya para vermek istemiyorum (çok ucuz bi şey de bakmıyorum, yeter ki tedavimi tam bitirsinler ve kendi dişlerim bana kalsın, iyi baktığım sürece kaplama falan uğraşmayayım gelecekte)

Önerilerinizi bekliyorum kızlar.

Şimdiden çok teşekkürlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…