• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli için Önerilebilecek Klinikler?

BilgehanPalabiyik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
73
23
3
Merhaba, ön dişlerimin ayrıklığı ve üst sol azı dişim süt dişimin düşmemesinden dolayı geride kaldı. bugün süt dişi çektirdim. Dr. Tel taktırman gerekiyor dedi tel takınca geride kalan dişin de ayrık olan dişlerinde düzelir dedi. Bu sebeptendir ki tavsiye edebileceğiniz Diş doktoru aramaktayım.

bende su anda ortodontı tedavısı goruyorum ve gercekten hızlı bır sekılde sonuc alıyorsun resmen goruntun degısıyor...benım gıttıgım klınıgı tavsıye edebılırım ankarada yasıyorum ben Mıadentte tedavım devam edıyor. tam teşekküllü diş hastanesi oldugu için baska bıryere ıhtıyac duymuyorum cekımlerım dolgularım hersey burada yapıldı ve en sonunda da ortodontık tedavıye gecıldı aradakı fark mükemmel...

bende su anda ortodontı tedavısı goruyorum ve gercekten hızlı bır sekılde sonuc alıyorsun resmen goruntun degısıyor...benım gıttıgım klınıgı tavsıye edebılırım ankarada yasıyorum ben Mıadentte tedavım devam edıyor. tam teşekküllü diş hastanesi oldugu için baska bıryere ıhtıyac duymuyorum cekımlerım dolgularım hersey burada yapıldı ve en sonunda da ortodontık tedavıye gecıldı aradakı fark mükemmel...
İlgin ve paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim :)
Ben İstanbu'da yaşıyorum Ankara'ya gelmem sorun olabilir!
Peki fiyatlarla ilgili bilgi edinmem için ne kadar ödeme yapıyorsun paylaşır mısın?

Merhaba, İstanbul'da Ortonorm'u tavsiye ederim. Dr.Benan Bey'e bu konuda güvenebilirsiniz, bu tür vakalarda oldukça tecrübeli

Back