Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diş teli için aldığım fiyat
- Konu Sahibi Handelizm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2022
- 1.278
- 2.309
- 63
- 29
Aaa şaşırdım valla. Hatta gittiğim hekim baya başarılı, tv programlarına falan çıkıyor. Ben taktırdım 1 hafta olacak neredeyse :)Siz baya iyi almışsınız ben minimum 50 dedi süreç içinde değişirmiş şeffaf plak için 90 bin fiyat aldım yine minimum:) yamuk dişlerimle hayatıma devam edeceğim galiba
- 26 Haziran 2020
- 233
- 401
- 53
Kime yaptırdınız bir de taksit yapıldı mı direkt mi verdiniz ücreti?Aaa şaşırdım valla. Hatta gittiğim hekim baya başarılı, tv programlarına falan çıkıyor. Ben taktırdım 1 hafta olacak neredeyse :)
- 18 Ağustos 2022
- 1.278
- 2.309
- 63
- 29
Ortodontist Ezgi Çakır Köseli'ye gittim ben. Elmas dent olarak geçiyor kliniğin ismi. 40 bin TL taksitli olarak söylendi yanlış hatırlamıyorsam, 45 bin de olabilir emin olamadım. Ben de bir kısmını peşin vereceğimi söyledim (20 bin civarı), sağ olsunlar yardımcı oldular peşin fiyata 3 taksit yapıldı. Bir de yıl sonuna kadar ödeyeceğimi garantiledim.Kime yaptırdınız bir de taksit yapıldı mı direkt mi verdiniz ücreti?
- 26 Haziran 2020
- 233
- 401
- 53
Teşekkür ederim bende araştırayımOrtodontist Ezgi Çakır Köseli'ye gittim ben. Elmas dent olarak geçiyor kliniğin ismi. 40 bin TL taksitli olarak söylendi yanlış hatırlamıyorsam, 45 bin de olabilir emin olamadım. Ben de bir kısmını peşin vereceğimi söyledim (20 bin civarı), sağ olsunlar yardımcı oldular peşin fiyata 3 taksit yapıldı. Bir de yıl sonuna kadar ödeyeceğimi garantiledim.
- 13 Eylül 2023
- 869
- 688
- 23
- 13 Eylül 2023
- 869
- 688
- 23
Sevindim.Evet öyleymiş fiyatlar, ben peşin fiyatına anlaştığım için daha uyguna geldi. Taktırdım ben 2 hafta oluyor neredeyse :) Teşekkür ederim yine de
Geçmiş olsun.
- 7 Aralık 2023
- 110
- 80
- 13
- 23
- 5 Aralık 2022
- 2.014
- 3.182
- 63
Devlet hastanesinde 20lik dişleri ücretsiz çektirdim birde oraya bak doktorun önemli doktor araştır öyle gitMerhaba, çift çene diş teli için 35.000 TL fiyat aldım. 20'lik gömülü olan dişim ve temizlik de 3500 TL olarak verildi. Piyasayı bilmiyorum. Kazıklanmak istemiyorum :) Normal mi bu fiyatlar?
- 18 Ağustos 2022
- 1.278
- 2.309
- 63
- 29
Tavsiyen için teşekkür ederim ama iğne fobim vs. var. Devletteki muameleyi az çok biliyorum, her doktor aynı değildir tabi ama.Devlet hastanesinde 20lik dişleri ücretsiz çektirdim birde oraya bak doktorun önemli doktor araştır öyle git