• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş teli hk. öndişlerin önde olması alt çene geriliği

myiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
335
19
118
37
Selamlar;

Ortodonti tedavisi hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çek sevinirim.Ön dişlerim önde, alt çenem geride. ısırma durumunda üst çenem alt dişlerimin yarısını kapatıyor. üst çenedeki dişleri geri çekmek için üst çenede yer açmak gerekiyor.Bunun için diş çekilmesini uygun görmedi dişlerimde fazla çarpışıklık olmamasından dolayı. Ama ben mevcut durumda sadece tel takılmayla üst çenemin genişleyeceğini düşünmüyorum.üst çeneme genişlemese boşul oluşmaz ve dişler geri gitmeyeceği için ağzım açık kalmaya devam edecek.ben ağzımın kapanmasını istiyorum. aranızda deneyimli olanlar varsa bilgi verebilir mi? ayrıca arkada çürük olduğu için en arkadanın önündeki büyük azı dişimi çekti onun boşluğunu da doldurmamız gerekiyor bunu da yine tel tedavisiyle yapıacak.

diş teli hakkında kimsenin tecrübesi ve bilgisi yok mu?

bende de aynı sorun vardı yaklaşık iki buçuk aydır tel taktırdım. lastikler yardımıyla kapanış bozukluğunu hallediyoruz arka dişlerim artık tam değiyor birbirine. bu ayda yanlardan takıyorum lastikleri.

aynı zamanda taktırmışız ben henüz lastiğe başlamadım.arkadaki diş çekildiği için o boşluğu doldurmamız gerekiceğinden lastiği baya kullanmam lazım. özellike iki dişim iğerlerine göre çok önde bakalım sonuç nasıl olucak aradaki farkı anlamak için bi ölçüm cihazı filan olsa kesşke

Back
X