• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli hakkında yardım

Cortez

Hayat..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
190
49
43
Arkadaşlar ben 2 ay önce fakülteye kanal tedavisinden kaçtığım için çürüyen azı dişlerimi çektirmeye gitmiştim. Orda once genel bir muayene oluyor röntgen cekiliyor, doktor dislerine bakıyor tedavi öneriyor. Benim dislere bakan doktorda uzun bir liste çıkardı birde diş telide taktırabilirsin diye ortodontiyede konsültasyon yazmış. Benim dişler hafif yamuk sevmiyorum zaten bende. Ama ondan önce işte çekimler olmak zorunda yoksa müracaat edemiyorum. Biri çekildi diğeri bayramdan sonra inşallah. Neyse işte ben bu yıl üniversiteye başlıyorum ve diş telinin görüntüsü benim moralimi bozuyor bu diş tellerinin dişlerin altından yapılanı yok mu? Ben bunu mu soylemeliyim gittiğim doktora öyle yapsın diye nasıl olacak yardımmmmmm???

dişlerin arkasından takılan lingual ortodonti tedavisi var ama onun da kendine göre zorlukları var. alışmak sorun olabilir. eğer diş telinin görüntüsünü çok sorun etmezsen damon braketleri tavsiye ederim. tedavi süresi daha kısa, randevu aralıkları daha uzun, konforlu bir tedavi sunuyor. ama tabi metal görüntüsünü sorun etmemek gerekiyor. umarım cevap için geç kalmamışımdır.

dişlerin arkasından takılan lingual ortodonti tedavisi var ama onun da kendine göre zorlukları var. alışmak sorun olabilir. eğer diş telinin görüntüsünü çok sorun etmezsen damon braketleri tavsiye ederim. tedavi süresi daha kısa, randevu aralıkları daha uzun, konforlu bir tedavi sunuyor. ama tabi metal görüntüsünü sorun etmemek gerekiyor. umarım cevap için geç kalmamışımdır.

Teşekkür ederim cevabınız için henüz yaptırmadım ama bi diş hekimiyle bu lingual hakkında konuştum o da zor olur sonuçta dil tarafında dedi ondan vazgeçtim gibi ama şeffaf olanlardan istiyorum metal görüntü gerçekten benim için sorun yaratır..

Back