Merhaba arkadaslar, yaklasik 2 yil dis teli taktim sorulariniz olursa nerde taktirdim surec nasildi vs. Hepsini cevaplamaktan büyük zevk alırım. Ben ortodonti tedavisi görmeliydim fakat aceleci davrandim direk tel takip dislerimi duzelttirdim suan bi tane kopek disim gömülü bunun icin yeniden baska bi ozel doktora gittigimde 5,700 tl fiyat cikartti bende kosarak uzaklasirken gozlerimden yaslar suzule suzule dudaklarimdan su sozcuklerin döküldüğünü hatirliyorum '5.700 tl ye ben kendime yeni kafa yaptirtirim vicdansiz karı' sonrasinda devlete yoneldim simdi 75. Yil hastanesinde 29 agustosta randevum var yani ben gittim 18 agustosta 11 gun sonra gelin dediler oyleymis onlarda sistem neyse. Daha once ben tel taktirmadan once turkiyede yani genel olarak ortodonti gelismemisti cogu hastanede bolumu bile acilmamisti hacetteoe hastanesinde sira verdiler 4 yil oldu arayan eden olmadi siraniz geldi diye kisacasi sira gelmeyince hastaneden bende ozelde tel taktirdim ortodonti isine hic girmedim neyse cok konuştum sorularinizi bekliyorum.