- 9 Aralık 2014
- 118
- 16
-
- Konu Sahibi lewyymocha
anladım canım. peki plaklar hakkında ne düşünüyorsun?arkadan takılan teller çok daha pahlı çunku daha çok urastrıyorlar istersen seffaf olanlardan takablirsin onun dezavantajı tedavı suresi uzuyor en iyisi normal metal tellerden takmak hem fiyatı digerlerine göre daha uygun hemde daha çabuk oluyor tedavi süresi min. 1.5 2 sene oluyor o senin dişlerinin ne kadar hızla hareket ettigine baglı diş tellerinin utanılcak hi ç bir yani yok bende 19 yaşında taktım
anladım canım. peki plaklar hakkında ne düşünüyorsun?
oo senin uzun muş bende 1.5 senedir takıyorumda heralde bu yaz cıkıcak boşluklarım kapandıııbenim de tellerim var ve herkes çok yakıştığını söylüyor çıkarmamı istemiyorlar hatta hahah. bence de kötü durmuyor yaşın da ilerlemeden taktır çok rahatsız oluyorsan 2 sene su gibi geçiyor endişelenme bence. ben alsancakta servet doğana gidiyorum ve çok memnunum bi araştır ve git istersen konuş. gerçekten kötü duracak diye korkmana gerek yok 2 sene sonra rahat ediceksin bir ömür rahatsız olmaktansa. :) ben 6 senedir takıyorum bir de düşün yani
Benim kizim de univ ogrencisi AMA teller gercekten farkedilmiyor bileÖncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
Ben Universiteye gidiyorum ve leteral kesici dişlerimin sağ kısmı biraz dışarı dönük sol kısmı içe dönük.Küçükken oynamamdan kaynaklı sanırım. Lisede dert etmiyordum ama yaklaşık 4 aydır dıkkatımı cekıyor diğer insanların dişleri. Sınıfta gülüyoruz herkesiinki düzgün. Benımkılerın onden bır sıkıntısı yok ama yandan belli oluyor ve gülerken ağzımı kapamaktan bıktım.
Diş teli arkadan takılmasını ıstıyorum cunku bu yaşta diş teliyle gezmek istemiyorum önden çekilenlerden yani. Diş plakları ya da arkadan tel yöntemiyle düzelebilir mi? Bilgisi olan yazabilir mi ve ne kadar sürüyor tedavi ortalama fiyatı nedir sizce.
Ağlıcam kızlar ya
benim de çıkıcak 1-2 haftaya :) benim sadece diş değil ama çeneyle de ilgili bir problem vardıoo senin uzun muş bende 1.5 senedir takıyorumda heralde bu yaz cıkıcak boşluklarım kapandıııbencede utanılcak hiç bir şey yok bende alıştım seviyorum onları
benim de çıkıcak 1-2 haftaya :) benim sadece diş değil ama çeneyle de ilgili bir problem vardı
kaç yaşındasın canmiyi bi yer olsun bak fark ediyo gercekten ben gecen sene ekimde taltim bugun gittim muayne teli lastikleri falan degistirdi mayisda cikartiriz artik dedi :)
20 yaşındayım canımkaç yaşındasın canm
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
Ben Universiteye gidiyorum ve leteral kesici dişlerimin sağ kısmı biraz dışarı dönük sol kısmı içe dönük.Küçükken oynamamdan kaynaklı sanırım. Lisede dert etmiyordum ama yaklaşık 4 aydır dıkkatımı cekıyor diğer insanların dişleri. Sınıfta gülüyoruz herkesiinki düzgün. Benımkılerın onden bır sıkıntısı yok ama yandan belli oluyor ve gülerken ağzımı kapamaktan bıktım.
Diş teli arkadan takılmasını ıstıyorum cunku bu yaşta diş teliyle gezmek istemiyorum önden çekilenlerden yani. Diş plakları ya da arkadan tel yöntemiyle düzelebilir mi? Bilgisi olan yazabilir mi ve ne kadar sürüyor tedavi ortalama fiyatı nedir sizce.
Ağlıcam kızlar ya