diş teli günlüğü oluşturmak istiyorum

missDuygu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
7
0
6
33
İstanbul
merhaba arkadaşlar direk konuya geçmek istiyorum benim üst çene yani damakta darlık mevcut alt çene hafif geride doğal olarak üst dişler birbirine girmiş vaziyette şuan tedavi olmaya başladım fakat olmadan önce internetten araştırma yapmak istedim ne yazık ki doğru düzgün bi yanıt bulamadım şimdi benim asıl yapmak istediğim bu tedavi sürecini yaşarken aynı zamandada paylaşmak üst çenede şuan tel takılı damak genişletiliyo bi sürü fotoğraf çektim bu paylaşımları blogta daha rahat yapabiliceğimi düşündüm yeni üye oldum blog üzerinden bunu yapmak istiyorum fakat 25mesajın olması gerektiği yazıyo bu konuda yardımınızı bekliyorum

Blog derken burayı mı kastettin onu çözemedim: ) resimler 25 mesajı geçince atılabiliyorsa forum test bölümü var orda istediğin kadar saçma mesaj yazabilirsin 25 mesajı doldurursun sonra burda yapabilirsin paylaşımlarını :) bende diş teli aday adayıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…